Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Şi-a ţinut bunica moartă în casă timp de doi ani pentru a-i încasa pensia, după care s-a spânzurat. Locatarii din blocul ororilor nu au bănuit nimic

3
14 Aug 2019 08:59:12
Autor: Alin Ion
Blocul din cartierul Lido în care a avut loc grozăvia
Blocul din cartierul Lido în care a avut loc grozăvia

Locatarii blocului din municipiul Târgu Jiu în care a fost găsit cadavrul mumificat al unei bătrâne de 90 de ani, dar şi trupul neînsufleţit al nepoatei sale, de 42 de ani, care se spânzurase de suportul de la perdea, sunt şocaţi de cele întâmplat.

Oamenii sunt de părere că bătrâna murise de aproximativ doi ani de zile. „A lucrat, dar de mai multe luni nu mai lucrează. Nu s-a simţit nimic, pentru că bunica era ţinută într-o cameră cu geamurile închise, iar la uşă erau puse covoare pentru a nu ieşi mirosul. Sunt doi ani de când s-a introdus contorizarea separată la apă, iar apartamentul unde locuia este singurul care nu are contorizare. Nu le-a permis lucrătorilor să intre. Cred că de atunci era moartă“, a spus un vecin.
 

Nepoata ar fi intrat în depresie după ce a rămas fără serviciu 

 
Femeia care a ţinut-o  în casă pe bunica sa moartă de doi ani se numeşte Corina Tănăsoiu. Aceasta era de profesie inginer, iar de ceva timp rămăsese fără serviciu. Luni seara, poliţiştii şi lucrătorii de la ISU Gorj au găsit-o pe femeie spânzurată de suportul de la perdea, iar bunica ei era moartă în dormitor, cadavrul fiind mumificat.
 
 
Corina ar fi suferit o depresie după ce a rămas fără un loc de muncă şi s-a gândit să nu declare decesul bunicii de care avea grijă, pentru a primi în continuare pensia acesteia. Banii ar fi fost daţi de o poştăriţă unei familii din localitatea Albeni, acolo unde avea domiciliul bătrâna,  după care ajungeau la nepoata ei.
 

„Mi-a spus că bunica este la ţară“

 
Locatarii blocului turn din cartierul Lido, din Târgu Jiu, nu bănuiau nimic. Un vecin ne-a povestit că urma să vină în vizită o soră care locuieşte în Bucureşti şi probabil Corina Tănăsoiu s-a speriat că totul va ieşi la iveală. 
 
O altă locatară ne-a povestit că nepoata se mutase şi venea mai rar la apartamentul din zona Lido. Aceasta s-ar fi speriat că putea fi trasă la răspundere pentru cele întâmplate şi că ar fi beneficiat de anumite sume de ban: „Nu stătea aici. Ea se mutase. Ne-a povestit că stă cu cineva şi că vrea să-şi facă o casă. Venea foarte rar. Am vorbit cu ea săptămâna trecută. Ea cobora, iar eu urcam. Era puţin abătută. Am întrebat-o ce face bătrâna şi mi-a răspuns că este la ţară, că nu a mai vrut să stea şi că are grijă o vecină de ea, iar bunica era moartă în casă“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Stefan din Nord
14.08.2019, 09:44:51

Postarita e buna de plata ,fiindca n-a verificat daca adrisantul pensiei traieste

-1 (1 vot)
gmbplay
14.08.2019, 11:17:52

Acolo , exact acelasi lucru intilnit si la Caracal : vecinii sufera de ochi ,urechi ,nas toti la gramada .

+1 (1 vot)
Carmen Florea
15.08.2019, 12:46:13

Comentariu considerat abuziv.