Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

A fost mărită capacitatea de internare a pacienţilor cu COVID-19 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

1
28 Oct 2021 13:44:26
Autor: Alin Ion
Mai multe paturi pentru bolnavii de COVID-19
Mai multe paturi pentru bolnavii de COVID-19

Capacitatea de internare a pacienţilor cu COVID-19 de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost mărită.

„Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a dat avizul epidemiologic pentru suplimentarea cu două paturi a capacităţii acestei secţii. Astfel, de la 75 de paturi, capacitatea Secţiei Boli Infecţioase a crescut la 77“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Mai multe paturi şi la Terapie Intensivă

De asemenea, a fost transmisă spre avizarea DSP Gorj înfiinţarea a patru paturi pentru pacienţii depistaţi pozitivi în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, care vor staţiona aici pentru primirea asistenţei şi îngrijirilor medicale necesare, până la eliberarea unui loc într-o secţie care tratează pacienţi Covid sau într-un spital Covid.

„Spre avizarea DSP Gorj a mai fost transmisă şi suplimentarea paturilor la compartimentul Terapie Intensivă (ATI COVID-Pasarelă) şi ATI suspecţi din clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu. La ATI Covid, conducerea SJU Târgu-Jiu a solicitat suplimentarea cu trei paturi, iar la ATI suspecţi Covid- cu două paturi.

Toate cele cinci noi paturi suplimentate vor fi dotate cu ventilatoare“, se mai arată în comunicatul Spitalului Judeţean.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Chad Young
28.10.2021, 18:06:30

Asa cum v-am obisnuit, un grafic live al postarilor antivacciniste de astazi, pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Nu de alta, dar ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum. Aceste minciuni antivaxx sunt postate in foc continuu, peste tot pe forumuri, Facebook si alte platforme social media. Interesant cum volumul postarilor antivaccin este in scadere de cand acest raport este live, si conturile postacvilor antivaxx sunt sterse intr-o proportie mai mare. Si nu, acest post nu este spam: este o campanie de constientizare.

Modifică Setările