Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Acţiune de salvare a unui bărbat care a căzut de la etajul 4 şi a aterizat pe copertina locuinţei vecinului de la etajul 2 VIDEO

2
16 Oct 2021 15:32:13
Autor: Alin Ion
Bărbatul a avut noroc, iar pompierii au reuşit să-l salveze
Bărbatul a avut noroc, iar pompierii au reuşit să-l salveze

Un bărbat din oraşul Rovinari a căzut de la fereastra locuinţei sale de la etajul IV. Norocul acestuia a fost că a aterizat pe copertina vecinului de la etajul II, iar aceasta nu s-a rupt sub greutatea acestuia.

Nu se ştie cum bărbatul a căzut de fereastra locuinţei sale. Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit şi au reuşit să-l salveze 
 
„Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puţin îmbătrânită de vreme, soare şi vânt primise responsabilitatea de a susţine greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noştri.
Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp şi vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la faţa locului.
Colegii noştri au evaluat situaţia rapid şi printr-o sincronizare exemplară, au reuşit să-i salveze viaţa bărbatului care era, uşor de înţeles de ce, foarte panicat.
 
Astăzi lupta contratimp a colegilor noştri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenţi pentru ca o situaţie de urgenţă poate fi generată oricând şi mai ales atunci când te aştepţi mai puţin.
  
La finalul intervenţiei toţi cei care au trăit cu sufletul la gură intervenţia colegilor noştri, au aplaudat ca după o mare reuşită. Este, într-adevăr, cea mai frumoasă parte a meseriei de pompier!“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

zero
16.10.2021, 16:04:39

Săracie te halesc!

ion ion
16.10.2021, 16:21:03

" printr-o sincronizare exemplară," adica au pus o scara....

-7 (7 voturi)
Modifică Setările