Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Aproximativ 1,2 milioane de buletine de vot pentru alegerile din Gorj

0
31 May 2016 10:16:40
Autor: Alin Ion
Buletinele de vot vor fi distribuite vineri şi sâmbătă
Buletinele de vot vor fi distribuite vineri şi sâmbătă

Aproximativ 1,2 milioane de buletine de vot vor fi puse la dispoziţia votanţilor din judeţul Gorj pentru alegerile locale din 5 iunie.

 
„Au fost tipărite aproximativ 1,2 milioane de buletine de vot pentru primării, consiliile locale şi Consiliul Judeţean Gorj. Este vorba de aproximativ 335.000 de buletine pentru fiecare dintre cele trei tipuri de scrutin“, a precizat subprefectul judeţului Gorj, Sorin Arjoca.
 

Când vor fi distribuite buletinele de vot

 
Buletinele vor fi distribuite secţiilor de votare vineri şi sâmbătă.
„Am finalizat tipărirea buletinelor de vot, iar distribuţia acestora va începe vineri, 3 iunie, conform Ordinului prefectului nr. 165 către Primăria municipiului Târgu Jiu şi Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgu Jiu, iar sâmbătă, în preziua votului, către restul localităţilor. Distribuirea se va face sub supravegherea jandarmilor. Distribuţia se va face de la sediul Tipografiei Prod Com din Târgu Jiu,
a mai spus Sorin Arjoca. 
 
Acesta a mai menţionat că toate secţiile de votare sunt pregătite pentru procesul electoral: „Suntem pregătiţi cu toate celălalte materiale: ştampile cu menţiunea votat, ştampile de control ale secţilor de votare, tuş şi restul materialelor necesare“. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările