Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Aproximativ 20.000 de saci cu deşeuri s-au strâns din judeţul Gorj în cadrul campaniei „Let’s Do It, România!”

0
18 Sep 2021 13:42:33
Autor: Alin Ion
Cantităţi impresionante de deşeuri au fost strânse în cadrul campaniei de ecologizare din judeţul Gorj
Cantităţi impresionante de deşeuri au fost strânse în cadrul campaniei de ecologizare din judeţul Gorj

20.0000 de saci cu deşeuri au fost colectaţi de teritorul judeţului Gorj de către participanţii la campania „Let’s Do It, România!”.

Aproximativ 6.000 de voluntari din judeţul Gorj au participat astăzi la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”. 
„Am mers alături de colegii mei din cadrul Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj, dar şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, în Pădurea Drăgoieni.
 
Alături de noi au fost reprezentanţii Direcţiei Silvice Gorj, cei de la Garda de Mediu, dar şi Cercetaşii României - Filiala „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu.
În decurs de două ore am reuşit să strângem aproximativ 200 de saci plini cu deşeuri, aceştia fiind ridicaţi de către operatorul de salubrizare din Târgu Jiu, Polaris M Holding.
 
La nivelul judeţului Gorj peste 6.000 de voluntari au ieşit astăzi să tragă un semnal de alarmă privind deşeurile aruncate în natură, sperând astfel ca cei certaţi cu bunul simţ să înţeleagă că locul deşeurile este în locurile special amenajate, şi nu prin păduri sau pe malul apelor“, a transmis Luis Popa, coordonatorul campaniei din judeţul Gorj, care ocupă funcţia de şef al Serviciului de Gestionare a Deşeurilor. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările