Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Campanie mobilă de vaccinare anti COVID-19 în 12 comune din judeţul Gorj

1
24 Jun 2021 13:17:14
Autor: Alin Ion
Campania de vaccinare anti COVID-19 va ajunge în 12 comune din Gorj              FOTO: RO Vaccinare
Campania de vaccinare anti COVID-19 va ajunge în 12 comune din Gorj              FOTO: RO Vaccinare

Localnicii din mai multe comune din judeţul Gorj se pot vaccina, la sfârşitul acestei săptămâni, împotriva COVID-19. Echipe mobile vor ajunge în 12 comune.

Campania de vaccinare este organizată de către Direcţia de Sănătate Publică Gorj. „O nouă campanie de vaccinare, intitulată «Oraşul vaccinează satul» va debuta începând de vineri, 25 iunie. Acţiunile de imunizare vizează populaţia din mediul rural, din 61 de localităţi din judeţul Gorj. În acest sens, s-au constituit 6 echipe mobile, formate din personalul vaccinator din mediul urban, acţiunile de imunizare desfăşurându-se în baza unei planificări. Imunizarea se va face cu doze de vaccin Pfizer sau cu Johnson & Johnson, în funcţie de solicitările cetăţenilor. Dorim, ca astfel, să venim în sprijinul gorjenilor pentru care deplasarea la centrele de vaccinare din oraşe este dificilă. Până în momentul de faţă, la nivelul judeţului Gorj, au fost vaccinate 122.089 persoane, dintre care 65.256 persoane vaccinate cu a doua doză“, se arată într-un comunicat de presă al DSP Gorj 

În ce localităţi se va desfăşuta campania 

„Campania va începe vineri, 25 iunie, în comunele Câlnic, Cruşeţ, Drăguţeşti şi Negomir. Echipele vor continua şi sâmbătă, 26 iunie, acţiunea de vaccinare în Ciuperceni, Fărcăşeşti, Schela şi Turcineşti, iar duminică, 27 iunie, vor putea să se imunizeze localnicii din Logreşti, Mătăsari, Scoarţa şi Teleşti“, a anunţat prefectul judeţului Gorj. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Davide Isa revine
24.06.2021, 15:04:59

Dar un spital mobil care sa trateze bolnavii cronici (diabet, cancer, boli cardiace etc) de ce nu trimiteti?! Pentru asa ceva "n-ati avut si nu aveti bani", n'asa?! Aveti doar pentru experimentarea unor seruri toxice pe bietii oameni, n'asa?!

-6 (6 voturi)
Modifică Setările