Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Ce mesaj a transmis medicul şef de la ATI Târgu Jiu celor care nu cred în existenţa COVID-19. „Viaţa voastră e în primul rând în mâinile voastre!“

2
21 Oct 2021 13:53:44
Autor: Alin Ion
Medicul Tatiana Grecu trqge un semnal de alarmă                                          FOTO Shutterstock
Medicul Tatiana Grecu trqge un semnal de alarmă                                          FOTO Shutterstock

Tatiana Grecu, şefa Secţiei ATI COVID-19 din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a transmis un mesaj dur pentru cei nu cred în existenţa COVID-19.

Medicul gorjean i-a întrebat pe pe cei care nu cred că există COVID-19 câţi oameni trebuie să mai moară pentru a-şi schimba concepţia:

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca să credem într-o realitate atât de evidentă ? Cât timp mai dăm vina pe alţii , când ceea ce depinde de noi de fiecare, nu facem? La fiecare două minute în România moare un om de covid! La fiecare 2 minute, cineva pierde un suflet drag: tată, mamă, soţ, soţie, copil , frate , soră sau prieten drag! La fiecare 2 minute există oameni cărora li se prăbuşeşte o lume! Sigur, că  dacă nu ni se-ntâmplă nouă, nu credem, nu ne pasă ...dar ne declarăm creştini! Avem o ţară ingenunchiata de un virus invizibil care omoară, oameni buni!  Nimeni nu vă mai poate asigura un loc nici în spitale! Înainte să tot căutăm şi să dăm vina pe alţii, ganditi-va că viaţa voastră e în primul rând în mâinile voastre! Lăsaţi formatorii de conspiraţii nefondate, nedocumentate, lăsaţi posturile în care diverşi indivizi vă spun să nu vă vaccinati, vă spun că nu există virusul! Ei nu mor în locul vostru, nu suferă în ATI-uri pentru fiecare respiraţie, nu rămân sprijin pentru copiii şi părinţii voştri! Nu au nici o remuşcare şi nici nu le pasă de voi! Se caţără  pe naivitatea unui popor, pentru  luminile reflectoarelor şi notorietate! Aţi ales să nu ne credeţi pe noi, cei care de un an şi jumătate trăim un coşmar încercând să facem de cele mai multe ori imposibilul! Aţi ales să vă varsati toată ura, frustrarea şi neputinţa acumulată de 30 de ani, pe noi, cei care vă vrem doar binele  în loc să vedeţi realitatea! Am ajuns în locul Italiei la începutul pandemiei! Doar că atunci ei nu aveau vaccin! Noi îl avem de 9 luni!  Ce scuză mai avem în faţa morţilor evitabile a căror număr creşte de la o zi la alta“?.

Medicul Tatiana Grecu a transmis mesajul pe pagina sa de Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

ANTI TROLL Demascatorul de Postaci
21.10.2021, 14:01:48

FITI ATENTI LA TROLLI DE PE FORUM Lista non exhaustiva a agenților de influenta ai Rusiei activi pe „Adevărul” în aceste zile: - . CORONER - Alexe Radu - AltGr PrtScr - Bob - butelie ilie - Camelia Sorescu 37 - d4v1de 1sa - Edmond Wolf - Firea Madalin - Fisnet Ion - Gelu Vlad - Grumpy Lemmy - Intentie Dumitru - Iobag Nerfos - ion badea - ion ion - Joen Gartner (cont sters pe 21/10/21) - Marius Dumitru - Maat - moftronix6 - Ogor - Roy Peters - stk777 stk777 (cont sters pe 19/10/21) - Vasile Naftuli - Victor Nagy Mai jos puteti vedea un grafic zilnic (Ora Romaniei) cu activitatea postacilor antivaccinisti pe forumurile Adevarul/ora, reactualizat la fiecare 15 minute https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 (credits Vocea Mantuitorului)

+12 (12 voturi)
marinescu nick
21.10.2021, 14:13:12

Stimata Doamna,da dati-i dracului pe toti retardatii astia tip Sosoaca sau Steer care dupa 2 episoade din Dr House deja se cred profesori universitari in medicina....nu va mai raciti gura cu ei,daca vor sa crape,sa crape. Ramane mai mult spatiu pt astia cu capul pe umeri,poate asa se mai asaneaza naibii mlastina asta infecta numita Romania populata cu daci sub forma de virus de prostie.

-12 (12 voturi)
Modifică Setările