Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Ce păţesc medicul şi asistenta care ar fi făcut sex lângă pacienţii cu COVID în stare gravă. Rolul jucat de un fost iubit gelos

33
21 Nov 2020 16:05:54
Autor: Alin Ion
Medicul şi asistenta s-ar fi iubit în cabinetul medical de la Secţia ATI FOTO: Arhivă
Medicul şi asistenta s-ar fi iubit în cabinetul medical de la Secţia ATI FOTO: Arhivă

Medicul şi asistenta care ar fi făcut sex în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, lângă pacienţii cu COVID-19 aflaţi în stare gravă, sunt cercetaţi de Comisia de disciplină a unităţii spitaliceşti.

Totul a pornit de la o sesizare anonimă transmisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă, Ministerului Sănătăţii şi redacţiei unei publicaţii.

„Conducerea unităţii spitaliceşti a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiză fermă şi clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei, s-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020. Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Reclamaţia ar fi fost făcută de fostul iubit gelos

Potrivit unor surse din interiorul spitalului, sesizarea anonimă ar fi fost făcută de către un fost iubit al asistentei medicale, din cauza geloziei. Amantul care s-a simţit trădat a făcut parte, la un moment dat, din conducerea spitalului din Târgu Jiu.

În reclamaţie se arată că asistenta a fost depistată cu COVID-19, dar întâlnirile cu medicul rezident ar fi continuat: „În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (...), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că în perioada respectivă, colega noastră a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (...) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Mai mult decât atât, cei doi s-ar închide ore în şir în cabinetul medical unde se consumă relaţiile intime: „A transformat secţia ATI şi COVID într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Sex nebun în secţia de terapie intensivă unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

Proxenet prins când fugea în Dubai, după ce s-a filmat în timp ce aduna banii cu mătura: „Nu mai suport mizeria asta!” VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

33 Comentarii

Azzumbo Jo
21.11.2020, 16:15:07

Telenovela de spital, printre hormoni si virusi.

+10 (14 voturi)
Omul UnOm
21.11.2020, 16:22:38

Oficial nu o sa pateasca in final nimic. Poate doar doctorul va avea ceva urmari cu nevasta-sa care va dori sa divorteze. Chestii din astea se intimpla in multe alte spitale. O sa astepte sa se stinga scandalul si in final toata lumea va uita ce s-a intimplat.

+6 (18 voturi)
Edmond Wolf
21.11.2020, 16:35:57

Dar sunt probe în sprijinul celor afirmate: fotografii, înregistrări sau doar imaginația geloasă a „mangafalei”? Auzi, „...recunoscută pentru aventuri...” Da ce domnule, are atestat sau diplomă? Sunt interzise aventurile amoroase cumva? Toți impotenții sau ratații în amor precum și babele, urâtele și frigidele se scandalizează dacă aud că cineva e iubit sau iubește. E adevărat că numai bogații iubesc în timp ce săracii, săracii de ei doar regulează, dar parcă mai contează?

-5 (25 voturi)
Ludwig
21.11.2020, 16:56:27

Eu nu inteleg cum spitalul din tg jiu pregateste rezidenti. Este cumva spital universitar? Nu stiu daca va divorta consoarta ca la 20 mii lei salariu cat castiga medicul nu e de dat cu piciorul...mai ales la th jiu...

+3 (13 voturi)
kevin hoher
21.11.2020, 16:28:51

Domnu' doctor o sa-si bage "scula" in ei de bolnavi si o sa plece in Italia. Daca tzaranoiilor nu le place si faq "licramatii" atunci sa se trateze singuri!

-9 (19 voturi)

Vezi toate comentariile (33)

Modifică Setările