Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Ce sporuri şi indemnizaţii au încasat ilegal funcţionarii din mai multe primării.  Reprezentanţii Curţii de Conturi au constatat nereguli grave

0
25 Mar 2019 00:12:08
Autor: Alin Ion
Angajaţii Primăriei Prigoria au încasat spor de confidenţialitate şi indemnizaţie de dispozitiv
Angajaţii Primăriei Prigoria au încasat spor de confidenţialitate şi indemnizaţie de dispozitiv

Mai multe primării din judeţul Gorj au acordat funcţionarilor o serie de sporuri în mod ilegal, după cum au stabilit reprezentanţii Curţii de Conturi a României.

 
Primăria comunei Roşia de Amaradia a acordat sporuri, în mod nelegal, după cum se arată în raportul Curţii de Conturi, în sumă de 240.000 de lei  de mii de lei funcţionarilor care ocupă funcţii de demnitate publică. Astfel, au fost acordate sporuri pentru condiţii vătămătoare, de dificultate, stabilitate, confidenţialitate, precum şi spor de dispozitiv.
De asemenea, Primăria comunei Berleşti a acordat spor pentru condiţii vătămătoare persoanelor cu funcţii de demnitate publică. Valoarea sumei acordate în mod ilegal este de 13 mii lei.
 

Indemnizaţie de dispozitiv şi spor de confidenţialitate

 
Reprezentanţii Curţii de Conturi au mai stabilit că, în perioada septembrie 2015 – iunie 2017, la Primăria Prigoria s-au acordat indemnizaţie de dispozitiv şi spor de confidenţialitate. Suma alocată în acest mod este de 164 mii lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii