Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Cinci milioane de euro, bugetul clubului de fotbal Pandurii pentru acest sezon

1
20 Jul 2013 09:32:02
Autor: Alin Ion
Pandurii va avea un buget generos
Pandurii va avea un buget generos

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu a anunţat bugetul pentru sezonul 2013-2014. Acesta se ridică la suma de cinci milioane de euro.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a anunţat şi cum vor fi recompensaţi fotbaliştii: „Am stabilit cum vor fi stimulaţi jucătorii. Între locurile I şi VII, punctul câştigat va fi de 500 de euro, iar la sfârşitul campionatului, dacă o să terminăm pe locul I, jucătorii vor primi 1250 de euro pentru fiecare punct, pe locul II şi III o mie, pe locul IV, 750 de euro, iar pe locul V, 500. De asemenea, în Cupa României, toţi banii pe care-i obţinem vor fi împărţiţi echipei tehnice şi jucătorilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ilie Marian
20.07.2013, 10:08:43

UNICA SURSA DE VENITURI A SINDICATELOR, TREBUIE SA FIE COTIZATIA MEMBRILOR ! TREBUIE INTERZISA EFECTUAREA DE CATRE SINDICATE, A ORICAROR ACTIVITATI ECONOMICE ! TREBUIE INTERZISA ORICE FORMA DE SPONSORIZARE DE CATRE SINDICATE. SINGURELE PERSOANE CARE POT FI SI TREBUIE AJUTATE DE SINDICATE, SUNT EXCLUSIV MEMBRII LOR COTIZANTI ! DIN PACATE, DIN COTIZATIILE MEMBRILOR, AU FURAT SI S-AU IMBOGATIT CONDUCATORII ACELOR SINDICATE !

Modifică Setările