Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Consilier local învoit din arestul la domiciliu de către instanţă pentru a depune jurământul

3
25 Oct 2020 16:49:38
Autor: Alin Ion
Tiberiu Nicolae Logăscu a cerut voie instanţei de judecată să meargă şi să depună jurământul
Tiberiu Nicolae Logăscu a cerut voie instanţei de judecată să meargă şi să depună jurământul

Un consilier local al comunei gorjene Peştişani, care a fost ales pe lista PNL, a cerut voie instanţei de judecată pentru a depune jurământul.

Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu este arestat la domiciliu într-o amplă anchetă privind furturile şi defrişările de arbori din zona Peştişani. Acesta a solicitat încuviinţarea instanţei pentru a putea participa la şedinţa de constituire a Consiliului Local pentru a depune jurământul. „Admite cererea formulată de inculpatul Logăscu Tiberiu Nicolae. În baza art. 221 alin (6) C.pr. pen., permite inculpatului Logăscu Tiberiu Nicolae să părăsească imobilul din comuna Peştişani, sat Peştişani, judeţul Gorj, şa data de 22.10.2020, pentru a-şi exercita obligaţia de a depune jurământul pentru funcţia de consilier local al comunei Peştişani, între orele 14,00 şi 16,00. Se comunică organului desemnat cu supravegherea pentru a dispune măsurile corespunzătoare situaţiei. Definitivă“, a stabilit o instanţă a Tribunalului Gorj. 
 

Ce acuzaţii i se aduc inginerului silvic 

 
Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu este arestat la domiciliu până pe data de 12 noiembrie. Acesta este unul dintre cei şase inculpaţi din dosarul penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Acesta este acuzat că a primit mită un autoturism BMW seria 7 de la patronul unei fabrici de cherestea, pentru a facilita tăierile ilegale de arbori de pe raza unui ocol silvic privat din comuna Peştişan. 
 
Inginerul silvic este acuzat de fals intelectual, folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată, complicitate la tăiere nelegală de arbori şi complicitate la furt de arbori. 


Vă recomandăm să mai citiţi:

 
VIDEO A distrus 11 aparate de jocuri de noroc după ce a pierdut la „păcănele“ o sumă mare de bani
 
VIDEO Expoziţie şi spectacol marca Horaţiu Mălăele la Târgu Jiu. „Suntem poate ultimii mohicani“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

M Costi
25.10.2020, 19:11:39

"...Un consilier local ...ales pe lista PNL, a cerut voie instanţei de judecată pentru a depune jurământul..." !?! E clar , suntem tot mai aproape de "Romania normala " ...!

0 (4 voturi)
Banan Crudu
25.10.2020, 19:46:45

MProsti, ai găsit cheia de boltă... Perspicace om, ce sa zic ?! Infractorul ăsta ales pe liste pnl. Dar infractorii alesi pe liste pisede...despre ăștia nu știi nimic ? Ei ce sunt? ROMANIA ANORMALĂ ?!

-1 (1 vot)
imsi imsi
25.10.2020, 21:39:38

Ma uite l pe nepotul llui Bratianu prieten bun cu joianis. Batrranii liberali se rasucesc in morminte ca rotoarele in generatoare dau si curent Din arest asta ajunge la masa cu joianis de cinstit ce e ! Ce a primit ? Un BMw a o nimca toata daca nu s 32000 Ron nu i bai. .

+1 (1 vot)
Modifică Setările