Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Construcţia stadionului din Târgu Jiu a fost terminată. Noua arenă sportivă nu poate fi folosită pentru că nu a fost recepţionată

0
13 Aug 2019 16:54:44
Autor: Alin Ion
Stadionu din Târgu Jiu va fi clasificat la patru stele
Stadionu din Târgu Jiu va fi clasificat la patru stele

Construcţia Stadionului Municipal din Târgu Jiu s-a încheiat, dar procesul de recepţie a arenei sportive nu a început, astfel încât aceasta nu poate să fie folosită.

Comisia din partea Companiei Naţionale de Investiţii, precum şi reprezentanţii societăţii care au executat lucrările sunt aşteptaţi la Târgu Jiu pentru a începe procedura. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că lucrările au fost finalizate, dar stadionul nu poate fi folosit pentru nu a fost predat Primăriei Târgu Jiu: „Aşteptăm Comisia de recepţia şi reprezentanţii societăţii care a câştigat licitaţia să se prezinte pentru a putea să finalizeze această investiţie. La acest moment, tot ce a fost licitat a fost finalizat şi nu mai este niciun fel de problemă. S-au terminat lucrările prevăzute în proiect. Se pregătesc documentaţiile tehnice şi urmează ca în perioada următoare să vină şi să facă recepţia“.
 
În spatele noului stadion sunt efectuate lucrări de amanejare de către Primăria Târgu Jiu, dar acestea nu sunt incluse în proiectul stadionului. „Primăria are de executat o parte din lucrări care nu ţin de execuţia de la stadion. Este partea de amenajare din spatele stadionului pe care ne-am angajat că o vom reabilita. Suntem în execuţie şi în această săptămână se vor finaliza şi aceste lucrări“, a spus primarul Romanescu.
 
Noul stadion de la Târgu Jiu are o capacitate de aproximativ 12.000 de locuri acoperite, parcare subterană, hotel de patru stele, o sală de conferinţe de peste 100 de locuri şi alte dotări. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii