Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Focar de infecţie pe Dealul Târgului, locul de unde se poate admira de la înălţime tot oraşul Târgu Jiu

0
14 Jan 2021 16:26:12
Autor: Alin Ion
Dealul Târgului este plin de deşeuri                                      FOTO: https://www.facebook.com/ularu.daniel
Dealul Târgului este plin de deşeuri                                      FOTO: https://www.facebook.com/ularu.daniel

Un adevărat focar de infecţie există în zona Dealului Târgului, locul de unde poate fi admirat de la înălţime municipiul Târgu Jiu.

Un cetăţean a postat pe pagina sa de Facebook fotografii în legătură cu modul cumplit în care arată Dealul Târgului, un loc de belvedere. 
şa arată platoul de pe dealul târgului din Târgu-Jiu! 
Daniel Ularu spune că şi o nouă parcare din Târgu Jiu este plină de tot felul de deşeuri: „Din păcate nu am apucat să fac poze şi în noua parcare de la coloana infinitului unde se adună foarte multa lume mai ales pe timp de vară.
Nu vreau să se simtă doar oamenii din oraş, 50% din locuri sunt des populate de ţărani, şi când zic ţărani nu vreau să jignesc oamenii de la ţară, aici mă refer la ţăranii ce vin cu cate 5-6 maşini şi cu 2-3 bombardiere trag repede un energizant Hell, fumează ţigări, bagă şi câte un corn din ăla şmecher "7 zile lângă tine" cu şampanie şi mai ştiu eu ce şi apoi fără nici o remuşcare le aruncă pe joc...
O alta categorie ce nu are ce căuta într-o societate este reprezentată de cuplul în călduri care după o partidă amoroasă aruncă cam tot ce au prin maşină fix acolo, că na, acasă la părinţii lor ar fi prea deplasat să meargă cu o fată, ce să mai vorbim de educaţie. (...) Dragi melteni de la comunele din jur, mai ieşiţi din case şi mergeţi şi prin alte comune de prin Sibiu, Braşov, Cluj, şi vedeţi acolo cum trebuie să te comporţi într-o ţară "de rahat" şi pentru meltenii din oraş să vă ferească sfântul să treceţi prin Braşov să mergeţi la belvedere că o să vă descălţaţi pe acolo! Cam atât am avut de spus!“
 

Garda de Mediu Gorj s-a autosezizat 

FOTO: https://www.facebook.com/ularu.daniel
 
Garda de Mediu Gorj s-a autosesizat în legătură cu deşeurile aruncate pe Dealuil Târgului, de lângă municipiul Târgu Jiu, de unde se poate admira întreaga localitate. „Ne-am autosesizat şi am trimis o echipă să verifice aspectele sesizate. Proprietarul sau proprietarii terenurilor de acolo trebuie să se ocupe de igienizarea acestora. Este şi o zonă unde locuitorii aruncă multe deşeuri la întâmplare. În cazul în care proprietarii de terenuri nu vor fi identificaţi, vom solicita Primăriei Târgu Jiu să igienizeze zona“, a spus Gheorghe Sanda, comisarul şef al Gărzii de Mediu Gorj. 
Şi Serviciul de Salubritate din cadrul Consiliului Judeţean Gorj s-a sesizat în legătură cu această situaţie. „Astăzi vom sesiza Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a rezolva această problemă, iar noi vom urmări modul în care această problemă urmează să fie rezolvată“, a spus Lui Popa, directorul acestui serviciu.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările