Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Fostă campioană la culturism şi soţul său, venituri nedeclarate din videochat. Ce acuzaţii li se aduc

27
7 Apr 2020 18:06:41
Autor: Alin Ion
Soţii Feroiu sunt judecaţi pentru evaziune
Soţii Feroiu sunt judecaţi pentru evaziune

Doi soţi din Târgu Jiu, practicanţi de culturism, au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată pentru că au realizat venituri consistente din activităţi de videochat pe care nu le-au declarat. Bianca Feroiu a fost campioană naţională la culturism.

Bianca şi Mihai Gabriel Feroiu sunt judecaţi de Tribunalul Gorj pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Potrivit oamenilor legii, aceştia au realizat venituri consistente din videochat timp de opt ani, în perioada 2009-2017, fără să le declare şi să plătească impozite. 
 
În rechizitoriul prin care cei doi soţi au fost trimişi în judecată se arată că aceştia deţineau mai multe conturi bancare în lei şi în valută, în condiţiile în care doar femeia figura ca angajată la o firmă cu sediul în Alba Iulia ca agent de vânzări. „Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că inculpatul desfăşoară activităţi de tip videochat, folosind username «Nemeth». (...) În ceea ce o privelte pe inculpata F.B., s-a stabilit faptul că aceasta este soţia numitului F.M.G., deţin mai multe proprietăţi şi este o persoană cunoscută cu preocupări în domeniul serviciilor de tip videochat“, se arată în rechizitoriu. 
 

Soţii culturişti luau jumătate din suma încasată

Anchetatorii arată că cei doi primeau periodic sume de bani în euro şi dolari, fără a le declara la organele fiscale. Pentru a intra în direct cu Bianca, utilizatorii unui site de profil achitau un tarif între 3 şi 5 dolari pe minut, iar aceasta primea jumătate din suma încasată. 
 
Inspectorii din cadrul Admninistraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj au stabilt că Bianca Feroiu a prejudiciat bugetul de stat cu suma de aproape 175.000 de lei, reprezentând impozit pe profit, contribuţia la asigurările sociale de sănătate şi la asigurările sociale de stat. Suma totală stabilită pentru a fi datorată se ridică la peste 261.000 de lei, dacă se calulează penalităţi şi dobânzi. De asemenea, suma imputată soţului său este de aproximativ 128.000 de lei. Soţii au contestat raportul organelor fiscale.

Oamenii legii au luat măsura punerii sub sechestru a unui apartament. 
 

Bianca Feroiu a obţinut titlul naţional

Bianca Feroiua fost legimitată la Clubul Sportiv Universitatea Cluj şi în 2013 a obţinut titlul naţional la Culturism Senioare, categoria open, şi medalia de aur la culturism senioare-perechi.

Mihai Feroiu a fost suspendat din activitatea sportivă de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness, în 2009, după ce a fost depistat pozitiv la un control doping.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

Iulian Lupsa
7.04.2020, 18:17:29

Holthenashi adevarati!!! Urmasii demni ai pandurilor!!!

-8 (14 voturi)
Olteanu Dan
7.04.2020, 18:29:55

Pandurii aia si-au pus viata in primejdie, seful lor a murit tragic, intr-o vreme cand suflarea romaneasca era amortita in somnul cel de moarte. Avem , noi oltenii, multe bube in cap dar daca majoritatea romanilor traiesc in aceiasi tara in mare parte ni se datoreaza si noua. Sunt pline comunele Olteniei cu placi comemorative cu palmasii care si-au lasat oasele din Caucaz pana in Tatra pentru ca romanii sa nu fie scuipati si umiliti in propria ograda de straini.

+4 (12 voturi)
Gigi Kent
7.04.2020, 18:23:33

Wow, dar Mutălăul cu venituri necuvenite de 320.000 euro, venituri obținute de pe urma unui imobil dobândit prin fals și uz de fals, ce impozite a plătit?

-1 (13 voturi)
Aurelu Flogea
7.04.2020, 18:41:09

Oare pe cine au deranjat de au picat pe bec la ANAF? Nu sint singurii care presteaza in fata camerei si mai ales, nici singurii care nu declara castigurile (sau castigurile reale).

+8 (10 voturi)
cloudvick
7.04.2020, 18:48:46

martalogul, ditamaiul barbat, isi vindea femeia pe videochat. multi rromani fac asta

+3 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (27)

Modifică Setările