Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

FOTOGALERIE Localnicii din Vânăta, înspăimântați de OZN-urile care le-au invadat localitatea

0
19 Sep 2012 08:00:30
Autor: Alin Ion
Manoila Pasi ne arată locul de pe cer unde au fost văzute luminile
Manoila Pasi ne arată locul de pe cer unde au fost văzute luminile

Mai multe apariții luminoase inexplicabile pe cerul localității au băgat spaima în localnicii din satul Vânăta, din orașul Tismana. Oamenii se tem că extratereștrii ar putea să le viziteze localitatea.

Localnicii din satul Vânăta s-au uitat cu gurile căscate timp de două nopți la luminile care au apărut ca din senin pe cerul localității și se mișcau în mai multe direcții. Unele dintre femei s-au speriat și au crezut că e vorba de o invazie extraterestră. În orice caz, de câteva zile prin sat se vorbește numai de straniile apariții luminoase. „Pe la 10.30-11.00 au apărut. Era o linie dreaptă pe cer, iar lângă ea era ca o pasăre luminoasă, care trecea prin dreptul liniei. Prima dată era deasupra, pe cer, iar pe urmă a coborât și era deasupra gardului meu. Se plimba în mai multe direcții. Nu era un reflector, că se mișca pe cer în mai multe direcții. M-am speriat. Mai era pe la mine și fratele de la București și nici el nu știa ce sunt. Nu știu ce-o fi fost. Se poate să fi fost niște experiențe sau poate niște OZN-uri. Cine știe… Am văzut și a doua seară. O fi ceva de la baza aeriană“, a spus Manoilă Pasi, în vârstă de 65 de ani.

Click pe poze pentru a vedea FOTOGALERIALa birtul din sat se aflau mai multe persoane în momentul în care pe cer au apărut luminile. Ileana Balosin, vânzătoare ne povestește că se pregătea să plece acasă când au apărut luminile pe cerul localității. „Lumina mergea zece metri și pe urmă se întorcea. Erau nori și mai ieșeau luminile de acolo. Nu știu ce a fost. Or fi fost extratereștrii, că altceva nu știu ce-or fi fost. Am rămas surprinsă că eram la magazin și mă pregăteam să plec acasă. Mai erau patru persoane la bar și am ieșit cu toții afară să ne uităm pe cer. Ne-am cam speriat, că nu știam ce se întâmplă“.

Ileana Sisu, 39 de ani, recunoaște că s-a speriat atunci când a văzut luminile pe cer: „M-am speriat un pic că nu am mai văzut așa ceva niciodată. Oamenii spuneau că sunt OZN-uri. Era ca o pasăre luminoasă“.
Un localnic povestește că o femeie chiar s-a adăpostit în casă de teama extratereștrilor: „Mi-a povestit că în timp ce făcea bulion, chiar deasupra casei ei a apărut o lumină mare, care făcea și zgomot. A fugit în casă de frică. Și fata ei s-a speriat și a intrat în casă“.

Șoferul mașinii care aduce bere la cârciumile din sat a lămurit misterul. Și în comuna vecină în care locuiește au fost observate misterioasele lumini, iar localnici s-au alarmat. Curios, bărbatul a pornit pe urma luminilor și a descoperit sursa acestora: „Sunt de la o discotecă din Brădet. A venit unul care a fost plecat prin Italia și a deschis o discotecă. A cumpărat niște jocuri de lumini pe laser. De acolo erau luminile. Am fost până acolo să văd, că și mie mi-au spus oamenii că sunt OZN-uri“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările