Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Interlop judecat pentru proxenetism, plimbat cu maşina de poliţie, transformată în taxi: „Mă duc cu maşina de poliţie. (...) Cu girofaru, nino, nino“

0
9 Feb 2016 09:11:57
Autor: Alin Ion
Bogdan Şalapa crease o reţea de prostituate
Bogdan Şalapa crease o reţea de prostituate

În rechizitoriul în care Bogdan Şalapa, un tânăr din Târgu Jiu trimis în judecată de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Gorj, sunt prezentate mai multe interceptări în care acesta se lăuda cu influenţele sale în rândul poliţiştilor.

 
Mai multe decât atât, Şalapa, aflat acum în spatele gratiilor, îi spunea unui apropiat cu faptul că un prieten din rândul poliţiştilor îl duce acasă cu maşina de poliţie, care era folosită pe post de taxi: 
 
N. - Mă luai şi pe mine de acasă?
Ş.- Nu am cum acum că şi eu mă duc acum cu maşina de poliţie, mă duce un prieten de al meu.
N. – Hăăă?
Ş. - Cu girofaru, nino, nino.
(...)
Ş. - Îl sunai pe ăsta că-i şi vecin cu mine, e garcioi, ştii ?
N. – aha.
Ş.- Adică îl ştii pe R. ?
N.- îl ştiu.
Ş. - Şi zisă că intră acum la trei la serviciu.
 

Club de noapte, loc pentru racolarea clienţilor pentru prostituate

 
Bogdan Şalapa a deschis în anul 2013 un club de noapte chiar în faţa sediului Direcţiei Finanţelor Publice. Prostituatele aveau contract de colaborare ca dansatoare, dar clubul era folosit pentru racolarea clienţilor cu care „dansatoarele“ mergeau după terminarea programului să întreţină raporturi sexuale într-o garsonieră pusă la dispoziţie de Şalapa. În telefonul acestuia, anchetatorii au găsit numerele de telefon ale mai multor agenţi şi ofiţeri de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Târgu-Jiu şi de la Biroul Poliţiei Rutiere Târgu-Jiu. Locuinţa unuia dintre poliţiştii cu care Şalapa se afla în relaţii apropiate a avurt loc chiar şi o percheziţie în timpul anchetei. Este vorba de Claudiu Racoviţă,
 
Bogdan Şalapa a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Acesta avea o relaţie apropiată cu mai mulţi poliţişti, care beneficiau şi de favorurile sexuale ale unor „fetiţe fierbinţi“. 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările