Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Locuri de muncă în primăriile din Gorj. Unde sunt locuri de muncă vacante

0
3 May 2015 14:07:32
Autor: Alin Ion
Primăria Arcani angajează un consilier
Primăria Arcani angajează un consilier

Primăriile comunelor Arcani, Stejari şi Bolboşi a scos la concurs mai multe posturi de consilier pe diferite specializări. Concursurile vor avea loc în această lună.

 
 
Primăria Comunei Arcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului.
Candidaţii trebuie fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor inginereşti şi să aibă cunoştinţe de operare PC. Concursul se va desfăşura pe 27 şi 29 mai. 
 
Şi Primăria comunei Stejari va scoate la concurs un post de consilier la Compartimentul financiar-contabil, impozite şi taxe locale, achiziţii publice. Proba scrisă va avea loc pe data de 26 mai, iar interviul va avea loc două zile mai târziu. 
 
Un loc de consilier la Compartimentul Agricol este disponibil şi la Primăria comnunei Bolboşi. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai facultăţii de agronomie, specializarea agricultură, şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările