Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Mădălin Guran, elevul de 10 la Evaluarea Naţională 2015 şi la şcoală: „Vreau să devin medic cardiolog“

3
27 Jun 2015 13:20:57
Autor: Alin Ion
Mădălin Guran a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională
Mădălin Guran a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională

Mădălin Guran este unul dintre cei cinci elevi din judeţul Gorj cu nota maximă la ambele probe de la Evaluarea Naţională. Mai mult decât atât, acesta a încheiat şi ultimii ani de gimnaziu cu media generală 10.

 
 
Mădălin a terminat ciclul gimnazial la Colegiul Naţional „Spiru Haret“. Nu fost surprins de subiectele de la Evaluarea Naţională 2015. Mădălin crede că subiectele au fost de nivel mediu. Acesta îşi doreşte să devină medic chirurg, deşi este conştient că trebuie să se pregătească o perioadă îndelungată şi să muncească foarte mult. Prin urmare, elevul de 10 vrea să se înscrie la liceu la specializarea biologie-chimie. „Încă nu m-am decis la ce liceu mă voi înscrie. Fie voi rămâne să studiez în continuare la Colegiul Naţional „Spiru Haret“, care este o unitate de elită, fie mă voi înscrie la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“. Vreau să le mulţumesc părinţilor şi doamnelor profesoare Cosma Cristina , Cioabă Cristina , Popescu Mădălina, Marian Angela şi dirigintei Dana Popescu, pentru tot ce m-au învăţat“. 
 

Vrea să studieze la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila

 
Mădălin visează să devină medic cardiolog Ştie încă de pe acum ce facultate va urma.
„Vreau să studiez la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti. Ştiu că este o facultate foarte grea şi că este nevoie de un studiu pe o perioadă îndelungată, dar cred că merită orice sacrificiu, pentru că viaţa unui om nu are preţ“
ne spune elevul de 10. 
 

Promovabilitate de 78,75 %

 
Nivelul de promovabilitate înregistrat în judeţul Gorj la Evaluarea Naţională este de 78,75 %. „La nivelul judeţului Gorj, procentul de promovabilitate este de 78,75 %, asta însemnând note peste 5. La proba de Limba şi literatura română, procentul de note peste 5 este 87%, iar la Matem, atică, procentul este de 72,69%. Există cinci elevi care au obţinut media 10, însă au mai existat astfel de note. La Limba română au fost notate cu punctaj maxim 17 lucrări, iar la Matematică 102 lucrări”, a spus prof. Georgeta Popescu, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
 

Cinci candidaţi au luat note maxime

 
Cinci candidaţi au obţinut punctal maxim, 10 la ambele probe. Este vorba de Mădălin Guran, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“, Alexandru Mischie, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, Iulia, Pascu, de la Şcoala generală „Constantin Săvoiu“, Theodora Spanache, de la Şcoala gimnazială „Alexandru Ştefulescu“, şi de Adriana Stăvilă, de la Şcoala gimnazială „C-tin Săvoiu“. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adrian George Radu
27.06.2015, 14:54:29

BRAVO MADALIN SI MULT SUCCES IN CONTINUARE . ESTI UN COPIL DE NOTA 10 SI ASA SA FI IN CONTINUARE SI SA AJUNGI CE TI-AI PROPUS . MULT SUCCES .

+2 (4 voturi)
CEZAR55
27.06.2015, 15:40:47

BRAVO MADALIN ,CONTINUA SA INVETI PE BANII MEI SI AI ALTOR ROMANI ,SI PE URMA FUGI DIN TARA CA UN LAS ,CA SCOALA ,MEDICINA ,TI-AM PLATIT-O TIMP DE 7 ANI PLUS 12 ANI .................CINE-I VA INSANATOSI PE AI TAI CAT TIMP VEI FII PLECAT CU PLUTA IN STRAINI ?? DA,DA ,DA , VEI TRIMITE BANII ................

-3 (3 voturi)
Mădălin Guran
27.06.2015, 18:15:20

Va multumesc !

+1 (1 vot)
Modifică Setările