Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Manelistul Dan Pitic, condamnat la închisoare pentru plasare de valută falsificată. Reclamat de prostituate

2
18 Oct 2021 11:27:51
Autor: Alin Ion
Dan Pitic a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare
Dan Pitic a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare

Cântăreţul de manele Ioan Daniel Stoica, cunoscut sub numele de scenă „Dan Pitic”, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru plasarea de valută.

Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat pe Dan Pitic la o pedeapsă cu executare.

„Condamnă pe inculpatul Stoica Ioan-Daniel, la pedeapsa închisorii de 4 ani.(…)deduce din durata pedepsei perioada reţinerii, măsurii arestării preventive şi măsurii arestului la domiciliu a inculpatului Stoica Ioan-Daniel de a data de 12.02.2020 la data de 5.09.2020.(…) ”, se arată în sentinţa Judecătoriei Târgu-Jiu, care nu este definitivă.

Instanţa de judecată a mai dispus şi confiscarea unui pistol marca Berreta pe care acesta îl deţinea ilegal, precum şi a 301 de bancnote de 20 de euro şi a 5 bancnote de 100 de euro.

Şi prietenul manelistului a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare. 

Arestat în lipsă

Dan Pitic a fost reclamat de prostituate, după ce au constatat că banii primiţi de la manelist în schimbul serviciilor prestate erau falşi. 

Acesta este acuzat că, împreună cu alţi indivizi din Timiş şi Arad, au pus în circulaţie circa 90.000 de euro falşi.

O parte din bani au fost descoperiţi în Târgu Jiu. În iarna anului 2019, manelistul a venit împreună cu un prieten la Târgu Jiu şi au mers să se distreze la prostituate. Prestaţiile acestora au fost plătite cu bani falşi, iar acestea i-au reclamat la poliţie.

Manelistul Dan Pitic a fost arestat în lipsă în primăvara anului 2020 pentru că se sustrăgea urmăririi penale, acesta invocând că este plecat în afara ţării pentru a susţine concerte.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangǎ
18.10.2021, 12:41:18

Cântăreţul de manele Ioan Daniel Stoica, cunoscut sub numele de scenă „Dan Pitic”, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru plasarea de valută. Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat pe Dan Pitic la o pedeapsă cu suspendare, însă la aceasta s-a adăugat un rest dintr-o condamnare anterioară. „Constată că infracţiunile pentru care inculpatul Vasile Romeo a fost condamnat în prezenta cauză sunt concurente cu infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare prin sentinţa penală nr.43/2021 pronunţată de Tribunalul ARAD, definitivă prin decizia Curţii de Apel Timişoara nr.490/2021. Pana la urma cum il cheama?

-3 (7 voturi)
Ludwig
18.10.2021, 13:57:19

O avea nume de scena multiple un functie de starea de spirit si drogul folosit...

+9 (9 voturi)
Modifică Setările