Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Părinte revoltat de comportamentul şoferilor în momentul în care fiul său era  transportat cu ambulanţa

4
21 Feb 2019 20:17:58
Autor: Alin Ion
Unii şoferi nu au lăsat ambulanţa să treacă
Unii şoferi nu au lăsat ambulanţa să treacă

Tatăl unui băieţel în vârstă de şase este revoltat de comportamentul unor şoferi, care au refuzat să oprească sau să reducă viteza, în momentul în care ambulanţa îş transporta pe copilul său către spitalul din Craiova.

Băieţelul a avut unele probeleme de sănătate şi a fost nevoie să fie transportat de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti la spitalul din Craiova. Tatăl a însoţit echipajul de pe ambulanţă şi s-a arătat indignat de modul în care şoferii s-au comportat în traficpe traseul Târgu Cărbuneşti - Craiova.
 
„Dragă şoferule, în primul rând trebuie să fii OM! Nu te învăţ eu, eu doar trag un semnal de alarmă. După experienţa mea de ieri, m-am simţit scârbit de ce am văzut, a fost un şoc. Dacă vezi o ambulanţă pe drum, cu semnalele acustice şi vizuale pornite, dă-i prioritate, poate va fi momentul când va veni către tine sau vei fi dus tu sau vreunul drag ţie şi nu ştiu cum te-ai simţi! Dacă vezi o maşină de pompieri, las-o să treacă, nu se ştie când îţi va arde casa şi ţi-ai dori să ajungă repede. De poliţie ştiu că îţi e frică, că de... amenda te ustură! Dacă nu au semnalele pornite, lasă-le să treacă, mai bine stau în bază să preia alte cazuri în aşteptare, decât în spatele tău în trafic. Acestea ar trebui să fie reguli de bun simţ, chiar dacă există şi legislaţie privind aceste aspecte. Respect şoferilor oameni! Cei nesimţiţi să se schimbe, să se autoeduce!“, a postat Costi Gârniceanu, profesor, pe pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că băieţelul lui este bine. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Chestor Marcel Grigore
21.02.2019, 20:32:32

Ptr "Tatal baietelului" : Te deranjeaza? Ce ai facut ptr a schimba comportamentul pustiului/or? Ca nu te intreb de aia de varsta ta. Te minunezi cand vezi atatia nesimtiti? Tu ai educat vre-unul? Eu DA! Am lucrat in militie si asta spune tot!

-2 (2 voturi)
Herr Hoher
21.02.2019, 22:52:30

Comentariu considerat abuziv.

catzauni greci prosti
21.02.2019, 23:12:18

Zguduitor! Nu mai sunt olteni in Craiova! Muica!

Leon Gorki
21.02.2019, 23:59:26

Romania este o tara locuita , populata de niste NESIMTITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11