Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Patru cupluri se vor căsători de „Ziua Îndrăgostiţilor“ la Poarta Sărutului

0
8 Feb 2016 15:17:30
Autor: Alin Ion
Tinerii vin din toată ţara ca să se căsătorească la Poarta Sărutului
Tinerii vin din toată ţara ca să se căsătorească la Poarta Sărutului

Cinci perechi se vor căsători chiar de Valentine's Day. Patru dintre acestea au ales să-şi unească destinele în faţa Porţii Sărutului, monumentul iubirii, realizat de Constantin Brâncuşi, iar un alt cuplu se va căsători la Primăria Târgu Jiu.

 Trei dintre cei care vin la Poarta Sărutului să-şi jure dragoste pentru tot restul vieţii sunt din afara judeţului Gorj. 
„Şi anul acesta păstrăm aceeaşi tradiţie şi pot spune că până în momentul de faţă, pentru Sfântul Valentin avem deja cinci cupluri înscrise. Ca de obicei, tradiţia s-a dus peste graniţele judeţului şi iată că nu numai în noaptea de Revelion, dar şi de Sfântul Valentin avem persoane care vin din alte judeţe. Avem un cuplu care vine de la Harghita, un cuplu din judeţul Ialomiţa, un cuplu de la Petroşani şi două cupluri din judeţul Gorj. Ne bucurăm că tradiţia căsătoriilor la Poarta Sărutului a depăşit graniţele judeţului şi îi aşteptăm în continuare pe toţi cei care doresc să îşi unească destinele la Poarta Sărutului să solicite acest lucru instituţiei noastre. Pe cei care doresc să îţi unească destinele de Dragobete îi aşteptăm în perioada 12-15 februarie să vină şi să depună solicitările. Taxa a rămas nemodificată şi este de 400 de lei, iar tinerii căsătoriţi vor primi cadouri din partea primăriei”, a declarat Dan Laurenţiu, directorul Directorul Direcţiei Publice de Evidenţă a Persoanei Târgu Jiu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările