Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Pensionar condamnat la zece ani de închisoare pentru că şi-a ucis concubina. Prima instanţă l-a achitat

0
23 Feb 2021 00:54:54
Autor: Alin Ion
Bătrânul a fost achitat de prima instanţă de judecată
Bătrânul a fost achitat de prima instanţă de judecată

Un bătrân de 62 de ani, din oraşul Ţicleni, a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de către Curtea de Apel Craiova pentru că şi-a ucis concubina, deşi prima instanţă, Tribunalul Gorj, a dispus achitarea sa.

Instanţa de judecată din Bănie desfiinţat sentinţa penală a Tribunalului Gorj.

„Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Desfiinţează sentinţa penală atacată şi rejudecând: În baza art.188 alin.1 C.p condamnă inculpatul Vrînceanu Ioan la pedeapsa de 10 ani închisoare în condiţiile art.60 C.p. În baza art.67 alin.1 C.p interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit a şi b Cp respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani.“.

Achitat de Tribunalul Gorj

Ioan Vrînceanu a fost acuzat de omor, după ce şi-a găsit iubita moartă în pat. Fapta a avut loc în anul 2018. El a stat şapte luni în închisoare pentru omor dar, a fost achitat la finalul anului trecut de Tribunalul Gorj. „Achită pe inculpatul Vrînceanu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Constată că inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv în cauză de la data de 22.12.2018 până la 04.07.2019. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a stabilit instanţa Tribunalului Gorj.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările