Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean, care se ocupă de tratarea pacienţilor cu COVID-19, nu va mai avea concedii

0
15 Oct 2021 18:46:26
Autor: Alin Ion
Personalul medical care are grijă de bolnavii de COVID-19 nu mai pot să beneficieze de concedii
Personalul medical care are grijă de bolnavii de COVID-19 nu mai pot să beneficieze de concedii

Personalul medical din secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu în care sunt trataţi bolnavii de COVID-19 nu mai pot beneficia de concedii sau alte zile libere.

Măsura a fost luată de către conducerea spitalului ca urmare a numărului tot mai mare de persoane care se infectează cu SARS CoV-2 şi au nevoie de tratament. 
 
„Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, având în vedere Ordinul Comandantului Acţiunii nr. 915/11.10.2021, a emis ieri, 14 octombrie 2021, o dispoziţie potrivit căreia, din data de 18 octombrie 2021, se va întrerupe efectuarea concediilor de odihnă şi de odihnă suplimentare aflate în derulare pentru personalul din cadrul secţiilor Boli Infecţioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecţi Covid şi Zonele Tampon din cadrul unităţii sanitare.
De asemenea, începând cu data de 18 octombrie 2021 nu vor mai fi acordate noi concedii de odihnă şi de odihnă suplimentare, concedii fără plată, de studii şi pentru formare profesională pentru personalul secţiilor mai sus amintite.
Dispoziţia de întrerupere a concediilor de odihnă aflate în derulare şi de neacordare a unor noi concedii este valabilă până pe data de 9 noiembrie 2021.
Concediile întrerupte sau neacordate vor fi replanificate în perioada în care evoluţia situaţiei epidemiologice va permite efectuarea acestora“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările