Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Poliţist fotografiat când dormea în maşină, în timpul serviciului

3
5 Aug 2018 23:58:51
Autor: Alin Ion
Unul dintre poliţişti dormea în timpul serviciului                         FOTO: Facebook/Ovidiu Emil Popescu
Unul dintre poliţişti dormea în timpul serviciului                         FOTO: Facebook/Ovidiu Emil Popescu

Un agent de poliţie din municipiul Motru, judeţul Gorj, a fost fotografiat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Imaginile au fost postate pe Facebook, după care  la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj a fost declanşată o anchetă.

 
Ovidiu Emil Popescu a postat pe oagina sa de Facebook fotografiile cu poliţistul care dormea. Fratele său conducea maşina sa cu numere de Bulgaria, iar poliţiştii l-au oprit în trafic.
„Poliţia de la Motru, aseară la 3 (în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică – n.r.), aşa verificau ei actele unei maşini. Unul dormea şi celălalt căuta pe telefon cum se verifică o asigurare de bg (Bulgaria – n.r.). Ruşine Poliţia Română”,
a postat bărbatul pe Facebook.
 
Ovidiu Emil Popescu a spus că fratele său se afla la volanul maşinii care îi aparţine. „Pe la ora 03.30 noaptea l-au oprit doi poliţişti, un agent i-a luat numerele de pe maşina de Bulgaria. Colegul lui dormea, iar el căuta pe internet pe un site să vadă dacă are asigurarea valabilă. După ce i-a luat numerele, agentul a reţinut cartea maşinii, a scris în procesul verbal că a reţinut certificatul, iar certificatul e şi acum la mine. A doua zi a venit agentul care a greşit şi se comporta ca o fată mare cu mine. Mi-a reţinut cartea de înmatriculare de Bulgaria. Mi-a ţinut-o ca să aibă garanţie că îi duce certificatul a doua zi, ca la piaţă.”, a mai spus bărbatul.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Mihaita Sandu
6.08.2018, 00:11:59

Nu dormea. Era sub acoperire, n'ati vazut sapca? Rautaciosilor.

Mihai Popescu
6.08.2018, 09:55:24

Lasati-i sa doarma pt. ca daca sunt treji sunt de partea borfasilor si este mai rau pt. noi.

imsi imsi
6.08.2018, 18:20:49

Agentii trebuiau sa i i a toate actele si sa l trimita pe jos acasa. Facerea de bine f... de mama. Cu tiganii nu trebuie sa fii domn.