Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Poliţişti locali cu tocuri pentru pistoale cârpite cu sârmă sau aţă

0
6 Nov 2017 09:17:26
Autor: Alin Ion
Tocurile pentru pistoale ale poliţiştilor locali din Târgu Jiu sunt cârpite
Tocurile pentru pistoale ale poliţiştilor locali din Târgu Jiu sunt cârpite

Tocurile pentru pistoale sau bastoane ale poliţiştilor locali din municipiul Târgu Jiu sunt cârpite cu sârmă sau cu aţă.

 
Stelian Mihu, preşedintele Pro LEX Târgu Jiu, a spus că dotarea poliţiştilor locali lasă de dorit, ,astfel că poliţiştii locali preferă să-şi cumpere singuri ceea ce au nevoie:
„Umblăm cu port bastoane cu sârmă, cu tocuri de pistol cusute cu sârmă sau cu aţă, ceea ce nu prezintă siguranţă în teren, atunci când un poliţist local se deplasează sau aleargă în diferite acţiuni. Este confecţionat din piele, dar s-a uzat din cauza vechimii şi este cusut cu sârmă. Au făcut o improvizaţie ca să mai reziste. Unii colegi văzând că sunt vechi şi-au cumpărat singuri”.
Visează la dotări moderne
 
Poliţiştii localli din Târgu Jiu visează la dotări moderne:  „Visăm şi noi la alte dotări, cum ar fi aparate video la purtător sau aparate cu electroşocuri. Visăm şi noi la asemenea dotări. Participăm la acţiuni de ordine publică şi a fost nevoie să apară în presă că avem spray-uri lacrimogene expirate ca să se schimbe ceva şi să se ia vreo măsură. Din fericire nu au fost cazuri în care colegii mei să folosească spray-ul iritant lacrimogen”, a mai spus Stelian Mihu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările