Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Primar din Gorj, supărat că centrul de vaccinare nu funcţionează: „Avem centru de vaccinare anti-COVID-19, însă nu avem vaccin“

1
16 Jan 2021 11:56:33
Autor: Alin Ion
Centrul de vaccinare din Stoina este amenajat corespunzător, dar nu funcţionează
Centrul de vaccinare din Stoina este amenajat corespunzător, dar nu funcţionează

Primarul comunei Stoina, din judeţul Gorj, este supărat că centrul de vaccinare din localitatea sa nu funcţionează.

Laurenţiu Anghel, primarul comunei Stoina, din judeţul Gorj, este nemulţumit că centrul de vaccinare din localitatea sa nu funcţionează, deşi şapte comune îi sunt arondate:

„Avem centru de vaccinare anti-Covid 19, însă nu avem vaccin. Nu ştiu dacă trebuie să acuz pe cineva. Poate doar o simplă incompetenţă a ministerului de resort. În ciuda polemicilor create, mulţi cetăţeni care trebuie să intre în etapa a-ll-a de vaccinare sunt interesaţi de acest vaccin. Aşa cum am mai spus pe reţelele de socializare avem arondate alte 7 comune şi sper că la un număr aşa de mare de cetăţeni să fim luaţi în calcul de autorităţi, ce ştim în acest moment este o ceaţă totală“, a transmis primarul Laurenţiu Anghel.

Doar opt centre de vaccinare funcţionează în Gorj 

Doar opt centre de vaccinare sunt deschise în Gorj, din cele 19 anunţate de autorităţI: „Autorităţile au anunţat că încă patru centre de vaccinare împotriva COVID-19 din judeţul Gorj au fost puse în funcţiune pentru etapa a doua. Acestea sunt în Târgu Jiu ( Şcoala Gimnazială ,,Constantin Brâncuşi’’ Sala de Sport), Târgu Cărbuneşti (Clubul Pensionarilor), Motru (Şcoala Catolică) şi Bâlteni (Căminul Cultural).

Pe lângă acestea, vor rămâne funcţionale patru din cele opt centre de vaccinare, constituite la nivelul spitalelor din judeţul nostru: Centrul de vaccinare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu; Centrul de vaccinare Spitalul Orăşenesc Novaci; Centrul de vaccinare Spitalul Orasenesc Turceni şi Centrul de vaccinare Spitalul Orasenesc Rovinari.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
16.01.2021, 12:28:23

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările