Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Procesul Teodorei Ciobanu poate începe. Rechizitoriul a fost admis de Tribunalul Gorj

0
3 Aug 2015 23:01:10
Autor: Alin Ion
Teodora Ciobanu va răspunde în faţa instanţei de judecată
Teodora Ciobanu va răspunde în faţa instanţei de judecată

Tribunalul Gorj a respins, astăzi, cererile invocate de Tedora Ciobanu, fosta directoare a Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) din cadrul Primăriei Târgu Jiu, pentru respingerea rechizitoriului.

 
„Respinge cererile şi excepţiile invocate de inculpata Ciobanu Teodora Cristina. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 34/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova, privind pe inculpata Ciobanu Teodora Cristina, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“, se arată în sentinţa Tribunalului Gorj.
 

Ciobanu rămâne în arest la domiciliu 

 
Fosta directoare a DPPS Târgu Jiu va rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, sentinţa fiind luată de Tribunalul Gorj. „Menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu“, se mai precizează în hotărârea instanţei. 
 

Luare mită în formă continuată

 
Teodora Ciobanu a fost reţinută, la sfârşitul lunii mai, sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată, după care s-a adăugat şi infracţiunea de trafic de influenţă. Aceasta ar fi pretins sume de bani pentru a-şi promova subalternii sau pentru a face angajări. De asemenea, aceasta ar fi cerut câteva mii de euro pentru a-i lăsa funcţia sa unei alte persoane, ea urmând să fie numită director la Direcţia de Turism, care a fost nou înfiinţată la nivelul Primăriei Târgu-Jiu.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările