Târgu-Jiu

PSD=inconştienţă

1
4 Feb 2017 00:05:14
Alin Ion
Protestele cresc în intensitate
Protestele cresc în intensitate

Cât de iresponsabili pot fi cei care conduc guvernul, care încearcă, smechereşte, să scape în primul rând ei, apropiaţii lor şi toţi cei care au furat sau vor fura, să persiste în această hotărâre, în condiţiile în care oamenii şi-au dat seama de această mârlanie, ies în stradă în număr tot mai mare, iar Dragnea cu marioneta lui să meargă în continuare în această direcţie?

 
Pur şi simplu nu înţeleg cum poţi să conduci în acest fel împotriva voinţei poporului. Ei chiar nu înţeleg că fenomenul străzii va continua să crească cu cât ei îşi păstrează această decizie? Numărul celor care vor participa la proteste va creşte tot mai mult. Câţi dintre cei care sunt acum în stradă au votat la alegeri PSD? Eu cred că foarte mulţi. Oamenii nu mai acceptă să fie prostiţi, minţiţi şi furaţi. Nu se mai tem să vină în stradă şi să se manifeste. Nu sunt la mâna nimănui şi nu aşteaptă să le cadă din cer bunăstarea promisă de Dragnea. 
 
Cum poţi să pui în pericol situaţia ţării pentru o ordonanţă, chiar dacă te scapă pe tine ? „Nu iubesc ţară. Ei se iubesc pe ei“, spunea o octogenară care a venit să protesteze. Probabil că este cel mai corect răspuns. Sau cred că rezultatul înregistrat la alegerile parlamentare le dă impresia că pot face ceea ce doresc? 
 
În plus, toată lumea - practicieni din justiţie, organisme formate din specialişti, organisme ale Uniunii Europene, Departamentul de Stat al SUA, ambasade a şase ţări de prim rang - transmite guvernului că ordonanţa de modificare a Codului Penal destabilizează justiţia, doar Dragnea, care s-a consultat cu „avocaţii“ şi „juriştii“ lui, nu vede vreo problemă şi spune că cei care sunt în stradă sunt manipulaţi. 
 
Cei de la PSD susţin că cei care sunt în stradă nu sunt reprezentativi, în comparaţie cu „milioanele“ care i-au votat. Dar cred că milioanele lor s-au cam risipit. Aşa cum este democratic, fiecare are dreptul la opinie, aşa că aştept mitingul PSD. Sunt curios câţi susţinători au mai rămas, în condiţiile în care pesediştii cu state vechi au decis să se retragă şi să se delimiteze de Dragnea şi gaşca lui. Tot cu privire la reprezentativitate, am văzut, în stradă, studenţi, elevi, profesori, ingineri, actori, cântăreţi, pensionari etc. Ei nu sunt reprezentativi?

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Paun Al
4.02.2017, 08:20:25

Daca v-ati uita la situatia juridica a mii si mii de primari, de consilieri , presedinti de consilii judetene, ( actuali si fosti ) de ministri si fosti ministri ,de parlamentari , sau rude ale acestora ,ale baronilor locali , ale afaceristilor cu statul ( toti cei enumerati , nu sunt doar de la PSD...dar aici e grosul ) ati intelege ce presiune imensa a fost si este pe conducerea PSD-ului ...de a-i scapa . De a-si conserva averile dobandite atat de repede si de usor prin acest mecanism clientelar mafiot ...partid -stat . Mecanism de furt si imbogatire pe seama statului , adica a noastra , dezvoltat de FSN...PSD si diversificat de toti cei ce au fost la putere . E ca si cand poporul naiv ar dori ca un sistem cladit pe furt ,pe coruptie sa nu mai fure ..sa devina cinstit de la sine ... Pentru PSD este o chestiune de viata si de moarte incercarea de protejare a celor ce aduc in final veniturile , voturile... adica a miilor de primari , de consilieri ,de baroni ,de fosti si actuali guvernanti .... Asa ca nu le pasa de tara , de ce spun specialistii in drept , de organismele si internationale , de ambasadele statelor UE , sau de Departamentul SUA.... Cu orice risc , vor sa-si salveze pielea si averile .Si vor lupta pentru asta pana la capat . Asa ca lupta este dura .Iar motivatia lor este foarte puternica .

+1 (1 vot)