Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Reacţia primarului municipiului Târgu Jiu în urma declaraţiilor despre olteni ale caricaturistului Ştefan Popa Popa’s

2
22 Jul 2019 17:33:39
Autor: Alin Ion
Primarul Marcel Romanescu susţine că oltenii au contribuit la dezvoltarea Timişoarei
Primarul Marcel Romanescu susţine că oltenii au contribuit la dezvoltarea Timişoarei

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacţionat în urma declaraţiilor făcute de caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a spus că Timişoara a fost invadată de olteni şi că din Oltenia au venit doar „ciurucuri“

 
 
Primarul Marcel Romanescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Oribilă reacţia lui Ştefan Popa Popa’s faţă de cei plecaţi în Timişoara din regiunea Olteniei! Printre «ciurucurile» despre care vorbeşte personajul amintit sunt tinerii cu rezultate extraordinare la învăţătură care au fost admişi la unităţile de învăţământ de acolo, sunt tineri care muncesc cinstit şi contribuie la ceea ce este Timişoara astăzi. E adevărat, cu toţii avem dreptul la o opinie, dar te aştepţi la cu totul altfel de gânduri de la un individ cu pretenţii aşa cum este Popa Popa’s. Şi dacă tot emite pretenţii, ar putea să citească mai mult. Poate că va reuşi să înţeleagă ce contribuţie uriaşă a adus Oltenia culturii mondiale şi să realizeze care sunt, de fapt, «ciurucurile». Onorabilă reacţia moderatorului care l-a pus la punct pe individ“.
 
Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, numit recent ambasador cultural al Timişoarei, a lansat o serie de critici dure la adresa oltenilor care au ajuns în Timişoara. 
 

 
 
Citeşte şi 
 
VIDEO Ştefan Popa Popa's, ambasador cultural al Timişoarei, într-o emisiune TV: „Oraşul a fost invadat de olteni. Au venit ciurucurile“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

_wakki m
22.07.2019, 17:44:17

se umflară juveții nu prea suportă bine adevărul

Popa .Basca
22.07.2019, 18:24:28

Care adevar,Vakko?In Timisoara au fost detasati,la inceput,specialisti din Oltenia,pentru posturile in care se inregistra lipsa de specialisti.Apoi,dupa 1989,cand Oltenia si Moldova au fost total ignorate de toti dobitocii care au condus Romania,cand in aceste zone nu s-a investit deloc in infrastructura,ci doar in Transilvania si partial in zona de centru si nord a Munteniei,oltenii si moldovenii au venit sa acopere lipsa acuta de forta de munca din firmele care au investit in zona voastra pentru simplul fapt ca exista infrastructura si sunteti conectati la Vest.Doar nu-ti inchipui ca au investit acolo pentru ca sunteti voi buni,frumosi si destepti,dar lucreaza cu peste 60% muncitori veniti din zonele hulite de voi?Pentru boul ala,"ciuruc" este orice muncitor care-si castiga existenta trudind 8-12 ore pe zi intr-o fabrica,pentru un salariu de 2-3000 de lei pe luna.Tipul nu a muncit in viata lui si-i dispretuieste pe cei care muncesc.Pentru el,inclusiv tu esti un "ciuruc".