Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Româncă de 41 de ani, moartă într-un spital din Germania. Fiul de 19 ani are nevoie de bani pentru a o aduce acasă

0
13 Jun 2021 12:29:28
Autor: Alin Ion
Femeia din Motru a murit în Germania   Foto: Facebook
Femeia din Motru a murit în Germania   Foto: Facebook

Un tânăr de 19 ani din municipiul Motru are nevoie de ajutor pentru a-şi aduce acasă mama, în vârstă de doar 41 de ani, care a murit într-un spital din Germania.

Suma de care are nevoie Mădălin Moşteoru este de aproximativ 4.000 de euro, pentru repatrierea trupului neînsufleţit al femeii, pentru a fi înmormântată creştineşte acasă. 

Tânărul se afla cu mama sa în Germania, unde munceau, dar femeia s-a îmbolnăvit de cancer, boala a evoluat galopant, iar pacienta nu a mai putut fi salvată. 
 
„Scriu mesajul ăsta cu lacrimi în ochi, dar nu ştiu mod mai simplu de a anunţa toţi apropiaţii deodată. Din păcate Simo Simy, mama mea, a pierdut lupta cu această viaţă mizeră. Pentru unii, o cunoştinţă, pentru alţii, prietenă, pentru mine.. mamă.

Această făptură căreia îi sunt recunoscător pentru absolut tot în viaţa mea, îi promit că nu va pleca niciodată din inima mea. Sunt bucuros că acum este într-un loc mult mai bun. Dumnezeu să te odihnească în pace.. mamă“, este mesajul postat de tânăr pe pagina sa de Facebook. 
 

Localnicii din Motru au donat pentru repatrierea femeii

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, spune că s-a strâns o sumă de bani din partea angajaţilor Primăriei care a fost donată în contul băiatulu.

„Ne-am mobilizat şi am strâns o sumă de bani, care a fost donată în contul băiatului. Sper că în cel mai scurt timp să îşi aducă acasă mama şi să o înmormânteze creştineşte. Ei sunt de loc dintr-o comună de lângă Motru şi locuiau în municipiu“, a spus primarul din Motru. 
 
Vă mai recomandăm să citiţi
 
„Cazul Tudor Vladimirescu“, istoria transformată într-un spectacol muzical-teatral cu provocări mari VIDEO

Încep lucrările de de modernizare a iluminatului public din Târgu Jiu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările