Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

S-a dublat numărul gorjenilor care se vaccinează împotriva COVID-19

0
20 Oct 2021 13:06:41
Autor: Alin Ion
Gorjenii aşteaptă ore întregi la rând pentru a se vaccina
Gorjenii aşteaptă ore întregi la rând pentru a se vaccina

Gorjenii vin în număr mare să se vaccineze la cele 11 centre deschise în judeţ, speriaţi de consecinţele valului patru al pandemiei de COVID-19.

Prefectul judeţului Gorj, Marcel Iacobescu, a precizat că, faţă de perioada anterioară, s-a dublat numărul gorjenilor care doresc să se imunizeze: „S-a dublat numărul gorjenilor care doresc să se vaccineze. Am ajuns la cifre cuprinse între 1.100 şi 1.300 de persoane zilnic, faţă de aproximativ 600 câte se înregistrau în perioada anterioară“.

Aglomeraţie la centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal

Centrele de vaccinare din judeţul Gorj au început să se aglomereze. Cel mai solicitat este centrul de la Stadionul Municipal, unde persoanele care doresc să se vaccineze aşteaptă la rând chiar de la prima oră a dimineţii: „La centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal ar mai putea fi deschis un flux pentru imunizare, pe lângă cele trei existente: „Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj au fost făcute demersuri către domnul colonel Gheorghiţă, care conduce campania naţională de vaccinare, pentru deschiderea a încă unui flux la Stadionul Municipal, pe lângă cele trei existente. Ne dorim să nu mai fie aglomeraţie şi să reuşim să facem faţă numărului mare de solicitări, care se înregistrează în această perioadă“, a precizat prefectul Marcel Iacobescu la o emisiune de la 1 Plus Tv.

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările