Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Se acordă un avans din prima de vacanţă în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ce sumă vor încasa minerii şi energeticieni

0
2 Mar 2014 17:01:44
Autor: Alin Ion
1500 de lei este prima de vacanţă pentru angajaţii Complexul Energetic Oltenia
1500 de lei este prima de vacanţă pentru angajaţii Complexul Energetic Oltenia

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia care îşi vor efectua concediile de odihnă până la sfârşitul lunii iunie vor beneficia de un avans din prima de vacanţă.

Prima de vacanţă este în cuantum de 1500 de lei, dupa efectuarea a cel putin 10 zile de concediu de odihna, conform planificarilor aprobate în baza cererilor salariaţilor. „Această măsură a fost luată ca urmare a faptului că Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2014 nu este aprobat, iar, în conformitate cu prevederile OG nr.26/2013, până la aprobarea bugetelor de venituri ţi cheltuieli pentru anul curent, operatorii economici pot efectua cheltuieli lunar, în limita a 1/12 din cheltuielile aprobate prin bugetele de venituri şi cheltuieli ale anului precedent“, se precizează întrun comunicat al CEO.
 
Opt zile de concediu de odihnă de Paşte
 
Prima tranşă din prima de vacanţă ar putea fi acordată până la sărbătorile de Paşte, având în vedere că salariaţii Complexului vor avea în perioada respectivă opt zile de concediu de odihnă. „Având în vedere decizia Directoratului prin care salariaţii care desfăşoară activitatea la program de zi vor efectua opt zile din concediul de odihnă în perioada de întrerupere a activităţii, cu ocazia sărbătorilor de Paste, din 19 aprilie şi până pe 4 mai, marea majoritate a salariaţilor au posibilitatea de a încasa prima tranţă din prima de vacanţă, în prima jumătate a anului“, se mai precizează în comunicatul CEO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările