Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto nu lucrează astăzi din cauza unei defecţiuni la sistemul informatic

0
26 Oct 2017 09:20:02
Autor: Alin Ion

Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Gorj nu va desfăşura astăzi activităţi de relaţii cu publicul din cauza unei defecţiuni în sistemul informatic.

 
„Din cauza unor defecţiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Bucureşti, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfăşura activităţi cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp“, a spus Ştefan Ţacu, şeful Serviciului de Permise şi Înmatricuări Auto Gorj. 
     
Toate operaţiunile care erau programate astăzi vor fi planificate în altă perioadă.
„Imediat ce situaţia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetăţenilor. Având în vedere anunţul de mai sus, operaţiunile de autorizare provizorie, înmatriculare a vehiculelor, radiere, preschimbarea permiselor de conducere precum şi examinarea candidaţilor la proba teoretică programate în ziua de 26.10.2017 vor fi reprogramate în perioada imediat următoare“,
a mai menţionat ŞtefanŢacu. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările