Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Simona Halep s-a aflat pe Transalpina. A gustat mâncărurile tradiţionale de la Stâna Ştefanu

4
17 Jun 2019 17:03:49
Autor: Alin Ion
Simona Halep s-a aflat astăzi pe cea mai înaltă şosea din ţară şi a vizitat Stâna Ştefanu
Simona Halep s-a aflat astăzi pe cea mai înaltă şosea din ţară şi a vizitat Stâna Ştefanu

Simona Halep a profitat de vacanţă şi a făcut, astăzi, o vizită pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, care ajunge la o altitudine de 2.145 de metri în pasul Urdele.

Turiştii s-au fotografiat cu una dintre cele mai mari tenismene ale lumii. Simona a poposit la Stâna Ştefanu, unde a gustat din mâncărurile tradiţionale. „A stat cam o oră şi jumătate. A mâncat la noi şi s-a simţit bine. A fost asaltată de turişti, care au dorit să se fotografieze cu ea. I-a plăcut la noi, la stână. Ne bucurăm că am avut un asemenea oaspete“, a povestit Marioara Babu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Harry Hart
17.06.2019, 17:12:43

Iata un traseu extrem de util pe viitor! In momentele imediat viitoare, cand va incepe sirul meciurilor grele constand intr-o singura partida cu un nimeni, ce o va spulbera ca pe o frunza, aceasta excursie va fi un pretext minunat de accidentare, intrucat muntele ofera numeroase sanse de a te da lovit: spatele, reumatismul, glezna, etc... In ceea ce priveste luatul cu asalt al fanilor la o stana, unde conform regulilor becaliene fanii majoritari sunt doar inteligentele animale propuse inclusiv electoral de catre ministrul Daia prin sloganul "Alege oaia", imi exprim grija de a distinge si deosebi in detaliile de grup al pozelor astfel realizate figurile implicate in realizarea instantaneelor...

-1 (3 voturi)
*‿*
17.06.2019, 19:12:14

Vezi Mirea? Uite la Foanga mai jos. Scurt si la obiect. Ce atata floricele in propozitii? Bine, acum ar fi interesant sa ne zica Adrian si ceva de capritele lui.

0 (4 voturi)
Adrian Foangă
17.06.2019, 18:09:48

Trage la stana, e fascinataia pe care toti machidonii o au. Natie de oieri!

0 (4 voturi)
Petru Onisim
17.06.2019, 23:17:23

Este o publicitate mascata pentru Stana Ștefanu; cu 2 zile în urma a apărut, tot în adevarul, știrea ca s-a deschis Stana Ștefanu.

-1 (1 vot)