Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Situaţie stranie în Gorj: aproape 84% dintre persoanele internate în centrele de protecţie sociale s-au vaccinat, dar numai 65% dintre angajaţi s-au imunizat

1
28 Sep 2021 00:54:35
Autor: Alin Ion
Beneficiarii adulţi s-au vaccinat aproape în totalitate
Beneficiarii adulţi s-au vaccinat aproape în totalitate

Aproape 85% dintre persoanele internate în centrele de protecţie socială şi de recuperare din judeţul Gorj s-au vaccinat anti COVID-19, însă doar 65% dintre angajaţii acestor unităţi s-au imunizat.

„La momentul actual, sunt vaccinaţi 83,5% dintre beneficiarii eligibili pentru vaccinare, cu precizarea că procentul la beneficiarii adulţi se apropie de 100%, trei dintre ei având contraindicaţii la vaccinarea anti-COVID. Angajaţii din centrele rezidenţiale subordonate DGASPC Gorj sunt vaccinaţi în proporţie de 65%“, se mai arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
 

Cinci cazuri de îmbolnăvire

La nivelul centrelor rezidenţiale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj sunt confirmate cinci cazuri de infectare cu coronavirus. Este vorba despre un beneficiar şi patru angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în servicii sociale diferite. „Toate cele cinci persoane pozitive sunt în stare bună, prezentând simptome uşoare ale bolii“, se arată într-un comunicat al DGASPC Gorj.
 
Aproape toţi beneficiarii adulţi din centrele DGASPC Gorj s-au vaccinat.

DGASPC Gorj testează săptămânal angajaţii şi beneficiarii (copii şi adulţi) nevaccinaţi, precum şi pe cei care prezintă simptome specifice infectării cu COVID.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Marius Dumitru
28.09.2021, 02:14:32

e o situație absolut normală, numai dacă nu cumva n-ai priceput că vaccinul NU oprește transmisia. Deci e logic că bătrânii s-au vaccinat și tinerii nu s-au vaccinat la fel de mult. E calcul rațional. Numai psihopații tratează oamenii ca pe vitele și vor să-i oblige să intre in lagărul vaccinal, că așa a zis Frau Fuhrer care a plasat produsul german BionTech-Pfizer in număr de 120 de milioane, cam 10 doze pe românul vaxxinabil...

-19 (19 voturi)
Modifică Setările