Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Târg caritabil de Crăciun organizat de elevii unui liceu din Târgu Jiu. Cadourile vor fi oferite celor suferinzi

0
24 Nov 2021 14:06:06
Autor: Alin Ion
Târgul caritabil este organizat de Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu
Târgul caritabil este organizat de Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu

Un targ caritabil de Crăciun va fi organizat de către elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ din municipiul Târgu Jiu.

Darurile care se vor strânge vor fi oferite vârstnicilor de la un cămin de bătrâni şi copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă.

„Nimeni pe lumea asta nu a sărăcit dăruind. Dacă vreţi să aveţi un copil generos, fiţi primul lui exemplu. Învăţaţi -l ce înseamnă să dăruieşti, să fii tolerant, să te pui în locul celuilalt. Dăruiţi-le aceste lecţii de viaţă!”

«Târgul de Crăciun», pe care voluntarii mărinimoşi ai C.N.T.V. Târgu Jiu îl organizează în fiecare an este deja o tradiţie, nu doar un simplu târg de obiecte valorificate în scop caritabil, am putea spune chiar o instituţie de practicare a inteligenţei spirituale. Anul acesta, voluntarii şi-au propus să ajute, pe lângă copiii cu probleme de sănătate din propria instituţie, pe cei cu nevoi speciale din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, precum şi bătrânii de la azilul Fundaţiei Pro-Satul sau bătrâni identificaţi ca fiind singuri, deoarece pandemia de singurătate este mai gravă decât orice altă boală contemporană“, au transmis reprezentanţii liceului pe pagina de Facebook.

Ce produse pot fi donate

Reprezentanţii liceului aşteaptă donaţii care vor consta în îmbrăcămite, jucării, rechizite şi cărţi. 

„În perioada 6-8 decembrie 2021, între orele 13.00-13.30, cei care doresc să aducă produse vestimentare, jucării, rechizite sau cărţi în stare bună, le pot depozita la biblioteca unităţii noastre, în vederea distribuirii lor acolo unde este nevoie de ele. Vă rugăm să sigilaţi cutiile şi să scrieţi toate detaliile necesare trierii şi distribuirii (de ex.: haine adulţi mărimea L, haine copii 12-13 ani, jocuri şi jucării pentru copii între 7-12 ani, ş.a.m.d.)“, se arată în comunicatul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“.

Vă mai recomandăm să citiţi 

Preţul incredibil cu care s-a vândut o fotografie realizată de Constantin Brâncuşi cu una dintre capodoperele sale VIDEO
 
Fost şef de obşte din Gorj, judecat pentru obţinerea de subvenţii ilegale în valoare de peste trei milioane de lei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările