Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Târgu-Jiu: Criminalul de la Schela, faţă în faţă cu martorii

0
6 Jul 2010 21:44:37
Autor: adevarul

La Tribunalul Gorj au fost audiaţi, astăzi, mai mulţi martori în procesul în care Gabriel Agache este cercetat pentru omor. Acesta a comis o crimă din amor pentru Alina Tărău, o tânără de 18 ani, care l-a „răsplătit“ pe ucigaş cu o noapte de sex pentru fapta comisă. Tânăra era minoră în momentul comiterii crimei, recent împlinind 18 ani, iar acum este cercetată pentru tăinuire.

Crima a fost comisă la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, când Gabriel Agache şi-a uciş rivalul în dragoste cu sânge rece, părăsindu-l pe un drum comunal, din Schela. Poliţiştii l-au găsit pe Lucian Cândea desfigurat, fiind vizibile urmele lăsate de câini.Criminalul a spus că era orbit de dragostea pentru Alina Tărău, fata care se întâlnea când cu unul, când cu altul, fără ca vreunul să ştie de celălalt. „Îl iubeam pe Lucian, dar mă întâlneam şi cu Gabriel“, le-a mărturisit tânăra, atunci, reporterilor AdS.

Astăzi, criminalul şi fosta lui iubită s-au privit minute în şir, dar în sala de judecată. Şedinţa nu a fost publică. Audiaţi au fost şi doi martori, unul care a găsit briceagul cu care a fost comisă crima şi celălalt care a văzut maşina plină de sânge. Surprinzător este faptul că rudele fetetei au acuzat-o şi au spus că Alina ar fi trebuit să nu le ascundă poliţiştilor adevărul.

Citeşte declaraţiile şocante ale martorilor în ediţia printată de mâine a AdS Târgu-Jiu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările