Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Teatrul din Târgu Jiu reia spectacolele după patru luni de pauză. Manifestările vor avea loc în aer liber, iar intrarea va fi liberă

0
8 Jul 2020 12:54:32
Autor: Alin Ion
Teatrul din Târgu Jiu va relua spectacolele după patru luni de pauză
Teatrul din Târgu Jiu va relua spectacolele după patru luni de pauză

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu va relua, din această săpămână, spectacolele, după o întrerupere de patru luni din cauza pandemiei de COVID-19.

Stagiunea estivală va fi deschisă cu piesa „Îndrăgostiţii din Ancona“. Din distribuţie fac parte actorii Marian Negrescu, Oana Marinescu, Ana Maria Negrescu, Vlad Fiu, Iulian Marinescu, Adelina Puzdrea, Andreea Chiriţescu, Mihai Rădulea, Monica Sfetcu, Georgian Enache, Cosmin Brehuţă, Vlad Rădulea, Rodica Gugu Negrescu, Simona Urs, Dan Calotă. Regia artistică aparţine lui Dan Mihalache. 
 
„Începem stagiunea estivală cu primul spectacol oferit de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ cu o premieră. Sâmbătă şi duminică, la Teatrul de Vară „Nelu Dumitru“ din Târgu Jiu va avea loc avanpremiera şi premiera spectacolului «Îndrăgostiţii din Ancona». Este un spectacol care a mai fost prezentat de teatrul nostru în urmă cu mai mult timp. Este un music-hall, un spectacol care va descreţi frunţi şi va aduce buna dispoziţie în sufletul şi în starea spectatorilor“, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. 
 

Intrarea va fi liberă 

Intrarea la spectacolele teatrului din Târgu Jiu va fi liberă, însă va fi nevoie de o rezervare, pentru a se evita aglomeraţia, în limita capacităţii teatrului de vară, de aproximativ 300 de locuri.
Toate spectacolele vor fi jucate cu titlu gratuit pentru membri comunităţii noastre. Cei care vor să urmărească spectacolele noastre trebuie să îşi rezerve un loc pentru a evita aglomeraţia şi a putea să respectăm regulile impuse de autorităţi. Îi rugăm pe spectatorii noştri să îşi facă din timp rezervare la agenţia teatrului nostru sau pe site, fie la numerele de telefon 0736.647.432 sau 0253.215.161. 
 

 „O reprezentaţie nu va semăna cu cealaltă“

 
Teatrul din Târgu Jiu va marca şi o frumoasă aniversare. „Odată cu avanpremiera ajungem la cea de-a 50-a reprezentaţie a acestui titlu sub egida Teatrului Dramatic «Elvira Godeanu». Este un moment de sărbătoare pentru noi pe care vă invit să-l petrecem împreună.
Este o comedia muzicală care are parte de un text foarte interesant scris în cheia «Commedia dell'arte», care permite jocuri nenumărate de improvizaţie ale actorilor. Tocmai de aceea, o reprezentaţie nu va semăna cu cealaltă“, a precizat Cossmin  Brehuţă, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii