Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Trei gorjeni condamnaţi la închisoare au fost capturaţi şi încarceraţi de poliţişti gorjeni

0
25 Jun 2021 11:56:49
Autor: Alin Ion
Cei trei gorjeni au ajuns în spatele gratiilor
Cei trei gorjeni au ajuns în spatele gratiilor

Trei gorjeni pe numele cărora s-au emis mandat de executare a pedepsei cu închisoareaau fost încarceraţi de poliţşiştii gorjeni.

 
Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova, la o pedeapsă un an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, a fost capturat de poliţişti şi introdus în Penitenciarul Târgu Jiu.
De asemenea, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat pe raza oraşului Rovinari, un tânăr de 23 ani, din oraşul Rovinari, pe numele căruia, Judecătoria Târgu Jiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani si 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au pus in executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele unui bărbat de 66 de ani, din comuna Plopşoru, condamnat la o pedeapsă  de 5 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările