Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Un deputat USR se plânge de călătoria cu trenul: a parcurs 23 de kilometri în 40 de minute

3
22 Jun 2021 09:06:32
Autor: Alin Ion
Deputatul USR Radu Miruţâ s-a plâns de călătoria cu trenul
Deputatul USR Radu Miruţâ s-a plâns de călătoria cu trenul

Deputatul USR de Gorj, Radu Miruţă, a plecat, în această dimineaţă, către Bucureşti cu trenul. Parlamentarul s-a plâns de faptul că a parcurs 23 de kilometri în 40 de minute.

Parlamentarul a criticat modul de deplasare pe calea ferată, deşi ministrul Transporturilor este un coleg din USR:  Un tren de călători care face 40 de minute între Târgu Jiu şi Rovinari (23 km.), greu devine competitiv.

Sunt multe de reparat în acest domeniu, lăsat aproape în paragina in ultimii 30 de ani, dar toate trebuie să înceapă de undeva, iar politica actualei echipe de la Ministerul Transporturilor, de a revigora puţin infrastructura feroviară, este de apreciat.
 
Am plecat în aceasta dimineaţă cu trenul înspre Parlament, fiind singura metoda de a mai putea lucra ceva urgent în timpul mersului...la clasa a doua, aşa cum am mers cu toate ocaziile în facultate. Nu am şofer din suma forfetară disponibilă şi nu voi utiliza banii la dispoziţie şi pentru aşa ceva.

O analiza corectă a costurilor/taxelor rutier vs. feroviar ar putea împinge puţin piaţa de marfă înspre zona feroviară pe care apoi din banii întorşi am putea-o dezvolta spre a-şi susţine singură competiţia. 

Este de lucru când zeci de ani nu s-a facut nimic“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Pop Max
22.06.2021, 11:05:36

Pluseriștii ăștia au un tupeu fantastic: sînt la putere, ministerul Transporturilor e condus chiar de omul lor și tot ei se plîng și fac pe victimele. Pămpălăul ăsta a vrut și el să arate ce modest e și cum se sacrifică el pentru popor mergînd cu clasa a 2-a, dar abia a reușit să ne enerveze. Se vede că Bulai nu e singurul.

-8 (8 voturi)
george 1
22.06.2021, 11:29:02

Daca deputatul are un tupeu fantastic, tu esti un ticalos PSD-ist ordinar! Se poate repara ce s-a stricat in 30 de ani in 6 luni?

+1 (1 vot)
Pop Max
22.06.2021, 12:03:36

george 1 - Te sfătuiesc prietenește să eviți jignirile pe acest forum. Că altfel riști să-ți iei mai multă p*** decît și-a luat mama dumitale în toată cariera ei prodigioasă. Știu că votanții usrplus sînt ușor de dus de nas cu povești gen „greaua moștenire”, altfel n-ar fi trimis toate nulitățile în parlament. Dar noi ceilalți nu punem botul la scuze, pretexte, miorlăieli și victimizări. Ești la putere, vino cu soluții. Nu ești în stare, lasă pe alții mai buni. Din opoziție (preferabil extraparlamentară) poți să te lamentezi cît vrei de greaua moștenire, țara de kkt, poporul de troglodiți și celelalte lozinci pluseriste.

-6 (6 voturi)
Modifică Setările