Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Vântul puternic a făcut ravagii în Gorj. Acoperişul unei pensiuni din Rânca a fost distrus

0
25 Feb 2020 00:32:23
Autor: Alin Ion
Lucrătorii de la ISU Gorj au intervenit la mai multe cazuri
Lucrătorii de la ISU Gorj au intervenit la mai multe cazuri

Vântul puternic a făcut pagube importante în judeţul Gorj. Acoperişul unei pensiuni din zona Rânca a fost afectat.

Zona de nord a judeţului Gorj s-a aflat, ieri, sub avertizare de Cod Roşu. Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au intervenit în mai multe cazuri. 

În zona Rânca, bucăţi de tablă din acoperişul unei pensiuni s-au deprins din cauza vântului puternic. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Nocavi a intervenit pentru degajarea elementelor de construcţie.

Acoperişurile unor anexe au fost luate de vânt

În comuna Leleşti, vântul puternic a smuls un acoperiş al unei anexe, provocând daune şi la o altă anexă aflată în imediata apropiere. „La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu care a intervenit pentru degajarea elementelor de construcţie astfel încât acestea să nu mai reprezinte un pericol. Din fericire, pagubele produse au fost doar de natură materială“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Acoperişurile a două blocuri, afectate

Vântul a făcut pagube şi în oraşul Bumbeşti-Jiu. Acoperişurile a două blocuri au fost deteriorate. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj de intervenţie din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti-Jiu care a constatat că este vorba despre mai multe elemente de lemn şi tablă care puteau să cadă şi să pună în pericol trecătorii.  Pompierii militari au intervenit şi au îndepărtat pericolul“, a spus Florin Chisim

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii