Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

VIDEO A jucat hora în curtea spitalului după ce s-a vindecat de COVID-19. „Acum îmi vine să zbor!“

0
27 May 2020 18:54:26
Autor: Alin Ion
Pacientul a jucat de fericire în curtea spitalului
Pacientul a jucat de fericire în curtea spitalului

Un pacient, în vârstă de 60 de ani, a jucat hora în curtea Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, de fericire că s-a vindecat de COVID-19.

 
Momentul a fost filmat de cadrele medicale, care s-au bucurat de faptul că pacientul lor este în formă bună şi chiar l-au invidiat de modul în care se mişcă la vârsta lui. Bărbatul a jucat hora cu telefonul într-o mână, la care se auzea o melodie populară. La final, acesta s-a pus în genunchi şi le-a mulţumit cadrelor medicale: „Vă mulţumesc la toţi. Vă mulţumesc din tot sufletul şi mă voi întoarce cu 50 de cărţi pe care vi le voi dărui. (...) Acum îmi vine să zbor!“.
 
Cadrele medicale i-au oferit pacientului un cadou, l-au aplaudat şi i-au urat sănătate. 
 
 

Viaţa bunicului şia nepoatei, marcată de tragedii

 
Bărbatul a fost internat în spital împreună cu nepoata lui, în vârstă de 14 ani, după ce au fost infectaţi cu noul tip de coronavirus. Tânăra s-a vindecat mai repede cu o săptămână. 
Bunicul şi nepoata sunt nedespărţiţi. Ea a rămas în grija sa după ce părinţii au plecat în Franţa şi s-au despărţit. Mai mult decât atât, fata suferă de autism, iar bunicul împreună cu mama sa fac tot posibilul pentru recuperarea ei. 
Un alt moment şi mai greu s-a pegtrecut în viaţa lor: casa în care trăiau a fost afectată de o explozie din cauza unei acumulări de gaze. Bunica şi străbunica ei au murit. Doar copila şi bunicul ei au supravieţuit. 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii