Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ce s-a întâmplat după ce a filtrat cu un tricou apa de la reţeaua publică. „Uitaţi ce beau oamenii!“

2
17 Jun 2019 16:03:50
Autor: Alin Ion
Materialele textile s-au înnegrit
Materialele textile s-au înnegrit

Un localnic din comuna gorjeană Dăneşti a vrut să umple cu apă de reţea o piscină de mici dimensiuni din curtea casei sale, dar a constatat că apa era foarte murdară. Vali Sanda a dorit să filtreze cumva apa şi a pus în capătul furtunului un tricou alb şi alte materiale textile.

 
 
Acesta a constatat, după ce a umplut piscina cu o anumită cantitate de apă, că materialele folosite pentru a filtra apa s-au înnegrit. Mai mult, pe acestea s-a format o mâzgă. 
 
 
„Asta a rămas în urma apei pe care am pus-o în piscină. Am vărsat-o de trei ori şi toată era neagră până m-am gândit să-i pun nişte cârpe şi s-o filtrez. Vedeţi cum poate să arate. Tricoul acesta era alb. Uitaţi ce beau oamenii! În cantităţi mici nu se obervă, dar în cantităţi mari este nenorocire. (...) Plătim ca să ne îmbolnăvim. Asta se întâmplă“,
a spus tânărul. 
 
 
Sistemul de alimentare cu apă din comuna Dăneşti este administrat de operatorul Aparegio, dar nimeni din conducerea societăţii nu a putut fi contactat. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kitty kat
17.06.2019, 18:58:15

Cine bea apå la tarå? Pe toti ii vezi cu bere la bidon de 3 litri...

+1 (1 vot)
Galeriu Crestinu
18.06.2019, 01:40:34

...iar dezinfectia intestinala se face cu rachiu de cazan........ca..."cine bea apa....rugineste"....zice-o vorba din batrani...