Târgu-Jiu

articolul anterior articolul urmator

Zilele Municipiului Târgu Jiu, show de lumini şi muzică. Ce vedete vor cânta în oraşul lui Brâncuşi VIDEO

0
16 May 2022 10:49:33
Autor: Alin Ion
Zilele Municipiului Târgu Jiu au început cu un show de lumini şi muzică Foto: Primăria Târgu Jiu
Zilele Municipiului Târgu Jiu au început cu un show de lumini şi muzică Foto: Primăria Târgu Jiu

Un show de lumini şi muzică a avut loc duminică seara, 15 mai, la deschiderea Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc în Piaţa Prefecturii în prezenţa unui public numeros.

Tot duminică seară, 15 mai, a fost prezentată piesa de teatru „Exploratorul”, adaptare după „Tropice tâmpe”, de Florin Bican, regia Ada Milea. 
 
În seara de luni, 16 mai, va avea loc, de la ora 19.00, tot în Piaţa Prefecturii, un spectacol susţinut de elevii Palatului Copiilor Târgu Jiu, elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret” Târgu Jiu şi elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, de la ora 19:00 la ora 22:00.
 
Miercuri, 19 mai, va avea loc, de la ora 19.00, Miss Boboc Târgu Jiu, după care, de la ora 22.00, se va desfăşura un concert susţinut de Smiley & Band.
 
Joi, 20 mai, va avea loc Festivalul naţional de muzică uşoară, folk şi creaţie literară „Coloana Infinitului”, realizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu Jiu, de la ora 19.00, tot în Piaţa Prefecturii, după care va urma, de la ora 21.00, un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful Rapsozii Gorjului şi soliştii Dumitru Vasilescu şi Claudia Dascălu.
 
Vineri, 20 mai, se va desfăşura procesiunea religioasă închinată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, ocrotitorii municipiul Târgu Jiu şi recital oferit de Corul de elevi al Liceului Teologic „Sf. Nicodim” Târgu Jiu, de la ora 20.30. Va urma un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Emil Badea şi Mariana Ionescu Căpitănescu pe insuliţa de pe Jiu. 
 
Sâmbătă, 21 mai, se va desfăşura Târgul Organizaţiilor de Tineret, organizat în parteneriat cu Asociaţia Colour Your Dreams, de la ora 10.00, şi o expoziţie de tehnică oferită de Poliţia Locală Târgu Jiu. În Piaţa Prefecturii se va desfăşura Retromobil, o expoziţie de autovehicule retro. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Vasile Ciobanu şi Nina Predescu. 
 
Duminică, 22 mai, Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor încheia cu un spectacol de muzică uşoară susţinut de artiştii: Ronna Riva, Ale & The Band, Nicole Cherry şi Andra. Evenimentul va avea loc de la ora 20:00, pe Insuliţa Jiului, după care va urma un frumos foc de artificii. 
 
 
Vă mai recomandăm: 
 
Comuna lui Brâncuşi are o hartă digitală cu toate obiectivele turistice. Descoperire incredibilă făcută într-o peşteră 
 
Operele lui Brâncuşi, în pericol din cauza găurilor tot mai mari. „Este un fenomen firesc“

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările