Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Aer mai curat în Târgu-Mureş – Azomureş intră în revizie tehnică

0
13 Aug 2014 13:41:35
Autor: Sebastian Lungu
Sectia Amoniac III, FOTO: azomures.com
Sectia Amoniac III, FOTO: azomures.com

În perioada 18 august – 12 septembrie 2014 activitatea de producţie a îngrăşămintelor pentru agricultură de pe platforma Azomureş Târgu Mureş va fi sistată în vederea realizării unor lucrări de reparaţii şi modernizări ale instalaţiilor.

Lucrările de reparaţii şi modernizări ce vor avea loc în perioada următoare sunt de natură mecanică, edilitare, de curăţare şi reparare a echipamentului tehnic din instalaţii. Pentru realizarea obiectivelor sunt implicaţi angajaţi din departamentele de mentenanţă ale companiilor ce au puncte de lucru pe platforma Azomureş.

În paralel cu revizia tehnică generală se vor derula şi investiţiile de modernizare a secţiilor de producere Amoniac, Uree, Azotat de Amoniu şi NPK a căror termen de finalizare este sfârşitul anului 2015.

Prin modernizările şi reparaţiile din timpul reviziei generale se urmăreşte eficientizarea activităţii pe platformă odată cu repornirea instalaţiilor, la mijlocul lunii septembrie. Pentru revizia tehnică generală din 2014 a fost alocat un buget de 12 milioane de Euro. Strategia Azomures prevede punerea în aplicare a unui plan de întreţinere preventivă în vederea reducerii costurilor operaţionale.

Pe perioada desfăşurării reviziei generale utilizatorii produselor Azomureş vor putea găsi îngrăşăminte pentru agricultură la distribuitorii autorizaţi din toată ţara, unde există stocuri din fiecare sortiment comercializat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările