Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Aquaserv schimbă contoarele de apă în mai multe zone ale oraşului

0
21 Jan 2013 09:00:31
Autor: Alexandru Ramadan
Contoatele de apă vor fi schimbare azi în mai multe zone ale oraşului
Contoatele de apă vor fi schimbare azi în mai multe zone ale oraşului

Compania Aquaserv va înlocui astăzi contoarele de apă scadente metrologic situate în mai multe imobile din Târgu-Mureş. În acest timp va fi oprită distribuţia cu apă potabilă în zonele respective.

Astfel, mureşenii care locuiesc pe străzile Cisnădiei numărul 11, Cugir numărul 1/1, Bulevardul 1 Decembrie 1918 numerele 160, 162, 171, 177, 210, 214, Parângului numerele 14, 17, 20, Enescu numerele 4, 6, 8, Piaţa Teatrului numerele 1, 8, Rămurele numerele 23, 32, 36, 41 şi Livezeni numerele 2, 15, 39, 101, vor rămâne fără apă timp de câteva ore, dar în final se vor alege cu dispozitive noi de măsurare a consumului de apă.

Înlocuirea contoarelor este o operaţiune extrem de delicată, ce poate fi efectuată numai în cazul în care condiţiile meteo permit acest lucru, temperaturile exterioare nefiind mai scăzute decât minus 5 grade Celsius. În această perioadă, Compania Aquaserv a suplimentat numărul echipelor de inspecţie şi intervenţie, pentru a descoperi şi remedia cât mai rapid eventualele avarii care pot să apară în reţeaua de distribuţie apă potabilă sau în reţeaua de canalizare a Târgu-Mureşului.

Înlocuirea contoarelor de apă scadente metrologic se realizează în întreg oraşul. Totuşi, operaţiunea se realizează independent de lucrările de branşare sau de racordare la sistemele publice de apă şi canalizare, care sunt întrerupte până pe 15 martie, dată la care se încheie sezonul rece.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările