Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Covid-19 a omorât 10 oameni în Mureş. Victimele aveau între 49 şi 76 ani

0
10 Apr 2020 20:34:16
Autor: Sinziana Ionescu
Sursa AFP
Sursa AFP

În judeţul Mureş au fost înregistrate încă patru decese provocate de infecţia cu Covid-19. Numărul total de decese a ajuns la 10.

Patru mureşeni au murit din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19. Victimele au vârste între 49 ani şi 76 ani.

Decesul nr. 7 este un bărbat de 64 ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, în data de 3 aprilie, la Terapie Intensivă. El suferea de afecţiuni cardiovasculare, diabet zaharat, obezitate. Confirmarea de Covid-19 a venit în 3 aprilie. Bărbatul a murit în 8 aprilie.

Decesul nr. 8 este un bărbat de 66 ani, care a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, în 6 aprilie. Avea afecţiuni renale. Confirmarea îmbolnăvirii de Covid-19 a venit în 7 aprilie, zi în care a şi murit.

Decesul nr. 9 este un bărbat de 49 ani, internat în 7 aprilie, în Spitalul Clinic Judeţean Mureş cu simptome de tuse şi dificultăţi în respiraţie, cu stare de slăbiciune generală. Pacientul avea o serie de comorbidităţi: boală cardiovasculară şi hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate, steatoză hepatică, boală renală, hiperparatiroidism. Testarea a confirmat îmbolnăvirea cu Covid-19, pacientul murind o zi mai târziu, la 8 aprilie.

Decesul nr. 10 este o femeie de 76 ani, internată în Spitalul Clinic Judeţean Mureş, pentru febră, tuse şi dificultăţi în respiraţie, în data de 6 aprilie. A fost transferată la secţia Chirurgie – Covid SC Mureş, în 7 aprilie. A fost confirmată cu Covid-19 în aceeaşi zi. A decedat în 9 aprilie. Şi ea avea comorbidităţi: diabet zaharat, Parkinson, fractură de col femural. 

Pe aceeaşi temă: 

Mai mult de jumătate dintre angajaţii unei primării au intrat în autoizolare de frica infectării cu coronavirus 

11 cadre medicale de la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe au coronavirus

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii