Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Film de excepţie la Cinema Arta: ”Toţi copiii Domnului” ajunge în premieră la Târgu-Mureş

0
2 Dec 2012 11:39:42
Autor: Alexandru Ramadan
”Toţi copiii Domnului” ajunge în premieră la Târgu-Mureş
”Toţi copiii Domnului” ajunge în premieră la Târgu-Mureş

Filmul ”All God's children”, în regia lui Adrian Popovici, poate fi urmărit de cinefilii mureşeni la Arta, începând cu ora 18.00. Biletele costă 8 lei sau 5, cu reducere pentru studenţi şi elevi.

Filmul prezintă povestea Alinei şi a soţului ei Peter, care şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Păvălaş îi aminteşte de fiul pierdut.

Irina a fugit din Italia şi s-a întors pentru a-şi găsi copilul. Se întâlneşte cu prietena ei, Tatiana, şi împreună pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaş. Cele doua femei trec prin multe întâmplări nefericite.

Din păcate, Bruno, proxenetul, o găseşte pe Irina; Şi este de datoria lui să îi dea o lecţie “curvei”. Bruno are o părere foarte bună despre el... în fond, el nu le tratează aşa cum o fac alţi proxeneti. Ȋi oferă Irinei un răgaz de trei zile, pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiti în ea. Bruno îi dă un ultimatum: Banii sau copilul, în caz contrar va vinde copilul pe piaţa neagră, loc unde are destule conexiuni.


Cu Emergian Cazac, Michael Ironside, Aliona Turcanu şi Paolo Seganti în rolurile principale, filmul este considerat de critici ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale lui Adrian Popovici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările