Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Gyorgy Frunda va candida la Primăria Târgu-Mureş

0
11 Apr 2012 20:35:28
Autor: Monika
Gyorgy Frunda
Gyorgy Frunda

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda va candida la Primăria Târgu-Mureş, înlocuindu-l în cursa electorală pe Vass Levente. Frunda a declarat că a luat această decizie „din spirit de echipă, într-un moment dificil pentru UDMR şi comunitatea maghiară".

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Târgu-Mureş, că va candida din partea Uniunii la Primăria Târgu-Mureş, înlocuindu-l pe consilierul în Ministerul Sănătăţii Vass Levente, anunţat candidat în urmă cu câteva luni.

Frunda a luat decizia de a candida în urmă cu trei zile, „din spirit de echipă", la solicitarea liderilor Uniunii, „într-un moment dificil pentru UDMR şi comunitatea maghiară" şi din dorinţa de a oferi oraşului o alternativă la actuala administraţie, căreia i-a imputat lipsa de transparenţă a fondurilor publice.

„Ştiu că va fi foarte greu. Nu voi reuşi nici singur, nici împreună cu UDMR, nici împreună cu comunitatea maghiară, ci doar împreună cu românii şi ungurii. Mesajul meu e foarte clar, vreau să fiu primarul tuturor târgumureşenilor, al românilor şi al ungurilor, al ungurilor şi al românilor, al intelectualilor şi al săracilor, al tinerilor şi al bătrânilor, al femeilor şi al bărbaţilor", a spus Frunda, citat de Mediafax.

Senatorul a spus că îşi doreşte ca locuitorii din Târgu-Mureş, indiferent de etnie, să trăiască într-un oraş normal, „fără anormalităţi şi jigniri". Frunda a spus că va prezenta un program electoral înaintea debutului campaniei electorale, după ce va discuta cu consilierii locali din Târgu-Mureş ai Uniunii şi specialiştii UDMR.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările