Târgu-Mureş

articolul anterior articolul urmator

Târgu-Mureş: Premii pentru elevii care vor curăţa oraşul

0
23 Apr 2010 08:29:13
Autor: adevarul

Campania "Ofensiva verde continuă" demarează astăzi la Târgu-Mureş. Pe lângă discuţiile despre mediu, colectare a deşeurilor şi programele de reducere a poluării, la care participă reprezentanţi ai instituţiilor de profil, dar şi ministrul Mediului, Laszlo Borbely, astăzi vor avea loc şi acţiuni de ecologizare a zonelor verzi din oraş.

Aceste acţiuni de ecologizare vizează zonele verzi din cartierul Aleea Carpaţi. Curăţirea acestor zone începe la ora 14.00 şi va fi efectuată de elevi, dar şi de voluntari din partea Primăriei, Comisariatulului Judeţean de Mediu, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, societăţilor comerciale şi a ONG–urilor de mediu.

De la ora 16.30 vor avea loc mai multe concursuri pe teme de ecologie, iar apoi, în Sala Mică a Palatului Culturii elevii participanţi vor putea viziona filmul tematic "Copiii uraniului". Tot atunci va fi iniţiat şi un concurs de fotografie şi film pe teme de mediu. Tinerii vor putea trimite poze şi filmuleţe în care să surprindă activităţile bune sau rele vis-a-vis de mediu pe adresa contact@guerillaverde.ro, până în data de 12 octombrie.

Seara se va încheia cu o tombolă cu premii, la care pot participa toţi cei care au protejat astăzi mediul înconjurător.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările